Наставникът на Берое, Петър Колев, смята, че на футболистите му

...
Наставникът на Берое, Петър Колев, смята, че на футболистите му
Коментари Харесай

Колев: Информациите за смяна на модела в Берое са измислица

Наставникът на Берое, Петър Колев, счита, че на футболистите му е липсвала известна храброст при гостуването на Лудогорец, изгубен с 1:3 от старозагорци. Той акцентира, че не е елементарно да се стимулира тим, в който има неустановеност, само че още веднъж затвърди, че информациите за промяна на модела в клуба са изцяло погрешни.

„ Искам да поздравя Лудогорец за юбилейната купа. Иска ми се да поздравя треньора им, който накара отбора му да схване неговите хрумвания. На нас през днешния ден не ни доближи храброст и от време на време класа. Съдбата ни даде късмет да сме при еднакъв резултат до последните минути, само че когато нарушиш тактическата режисура в последната част, то ще загубиш “, стартира той.

„ Имаше доста брак и нехарактерни неточности за някои играчи. Нашите шансове за по-високо класиране бяха илюзорни и трябваше да сме надалеч по-спокойно. Радвам се, въпреки всичко, че играчите схванаха сериозността на мача. Много е мъчно, когато имаш толкоз доста играчи с неразбираема орис, да мотивираш тези играчи “.

„ През седмицата излезе материал, в който се приказва за нов строй в Берое, махане на чужденци и понижаване на заплатите. Аз не познавам нещо сходно. Реагирахме бързо и на играчите им беше обяснено какво следва за клуба “, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР