Наставникът на Берое Петър Хубчев похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на Берое Петър Хубчев похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Хубчев: Надиграхме ЦСКА на “Армията”, за пред медиите гоним 7-то място

Наставникът на Берое Петър Хубчев похвали футболистите си за представянето им в днешния мач против ЦСКА - София, макар че заралии изгубиха с 0:1 гостуването си на “Армията ”.
 Негативната серия е в историята! Два червени картона не стопираха ЦСКА - София против Берое Негативната серия е в историята! Два червени картона не стопираха ЦСКА - София против Берое
“Изиграхме равносилен мач. Бих станал още по-нахален - надиграхме ЦСКА на “Армията ”. Дисциплината е едно от нещата, без които не можеш да постигнеш нищо - освен във футбола, само че и в живота. Днес тя бе на висота при нас.

Не знам до каква степен познавате Берое като фрагменти, положение. Нямаме опция да ротираме доста. Но през днешния ден не видях разлика поради отсъстващите футболисти.

Не видях изнервяне. Това е футбол. За мен доста здрав мач. Червеният картон е червен картон, само че го има във футлбола. За пред медиите гоним седмото място, по този начин да се каже.

Ще се опитаме да покажем същото или по-добро лице и в идващия мач. Ясно е, че играем против двата най-силни тима в България, най-малко за момента ”, разяснява Хубчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР