Наставникът на Берое - Николай Киров, сподели своите очаквания преди

...
Наставникът на Берое - Николай Киров, сподели своите очаквания преди
Коментари Харесай

Ники Киров: Спокойствие в българския футбол вече трудно може да се намери

Наставникът на Берое - Николай Киров, показа своите упования преди семейството на Левск, а също по този начин проучва и цялостната обстановка в старозагорския клуб.
 Първолаците в Стара Загора получиха билети за мача с Левски
Първолаците в Стара Загора получиха билети за мача с Левски

Пропуските ще бъдат предоставени от класния началник

" Хубавото беше, че ги имаше тези две седмици, в които да преценява състезателите, както в спортно-технически, по този начин и в психически проект. И противоположното, те да вникнат в нашето виждане за водене на играта. Надявам се, че сме свършили добра работа. По принцип всичко, което беше планувано, беше свършено. Готови сме за идващия дуел.

Нямаме никакви проблеми от организационна позиция. Спокойствие в българския футбол към този момент мъчно може да се откри. Наближавайки дуела с Левски, би трябвало да се усеща и напрежението в самите играчи, тъй като то ги държи съсредоточени за дуела.

Вижда се позитивния нюанс в играта на Левски, само че от друга позиция това са най-приятните дуели за игра. Сигурен съм, че на стадиона ще има хубава футболна атмосфера, която ще помогне на играчите да покажат огромен % от своите благоприятни условия.

Мисля, че има по-голяма разлика през този сезон в efbet Лига спрямо предния. Отделят се една група водещи тимове и друга, която е много по-назад. Има разлика, само че нашата задача е с работа да достигнем водещите тимове. Оптимистично сме настроени, уповавам се, краят да е добър ", съобщи той пред сътрудниците от dsport.
 Полузащитник кара проби в Берое
Полузащитник кара проби в Берое

До дни ще е ясно дали полузащитникът ще получи договор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР