Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите за представянето им

...
Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите за представянето им
Коментари Харесай

Томаш: Футболистите вече са наясно в какъв отбор се намират - ние сме бебе на 7 месеца

Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите за представянето им и постигнатата победа с 5:1 над Септември.

“Футболистите са отдадени и работят. Вече са наясно в какъв тим се намират. Знам, че могат доста по-добре, само че съм признателен на момчетата, че през днешния ден се раздадоха. Завършихме мачовете пред лична поблика по метод, който публиката заслужава. Адмирации за футболистите, за младите момчета, за един Камбуров, за Иван Иванов, който може да чете играта доста повече, само че очевидно има негови си проблеми.
Феновете на Берое желаят да виждат тима да нападна. Тяхната задача е да поддържат тима. Искам да виждам повече аудитория.

Ние сме едно бебе на 7 месеца. Още не сме се родили. Не би трябвало да се изпреварват събитията и нещата. ЦСКА заслужава почитание - тим, който е постигнал доста в България и чужбина”, приключи Томаш във връзка идния финален турнирен мач за годината, който е против ЦСКА-София. Първа лига 19 кръг, неделя 3 декември  Берое 5:1краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР