Наставникът на Берое – Хосе Луис Ачиари, призна, че никога

...
Наставникът на Берое – Хосе Луис Ачиари, призна, че никога
Коментари Харесай

Ачиари: Не съм играл на такова време, но топката вървеше добре

Наставникът на Берое – Хосе Луис Ачиари, призна, че в никакъв случай не е играл в сходни условия след загубата с 1:2 от ЦСКА 1948 в осминафиналите от Sesame Купа на България. Ачиари регистрира въпреки всичко, че топката е вървяла добре в Бистрица и поздрави играчите за показания темперамент в срещата.

„ Беше един равносилен мач с малко обстановки за гол. Поздравявам играчите си и ЦСКА 1948 и съдиите, защото направиха добър мач. Беше мъчно да се играе в тези условия и двата тима оставиха всичко на терена. Когато водихме в резултата, контролирахме мача, само че при две статични положения ни изравниха и вкараха втори гол. Това сподели качеството в играчите на ЦСКА 1948 “, сподели Ачиари.

„ Когато бях футболист, играх в Аржентина и Испания. Никога не съм играл в тези условия, само че това не е опрощение. Топката вървеше добре. Направихме равносилен мач, а тимовете играха на макс. Направихме добра работя и бяхме близо, само че най-после ЦСКА завоюва. С две положения те вкараха двата си гола “, заяви треньорът на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР