Наставникът на баскетболния Левски Димитър Ангелов очаквано остана доволен от

...
Наставникът на баскетболния Левски Димитър Ангелов очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: На мач Левски - ЦСКА винаги е тежко

Наставникът на баскетболния Левски Димитър Ангелов предстоящо остана удовлетворен от при завръщането на Вечното дерби в баскетбола у нас след 13-годишна пауза.

Ангелов показа, че и двата тима са били подложени на съществено напрежение, само че неговите момчета са работили по-умно във значимите моменти.

" На мач Левски – ЦСКА постоянно е тежко, без значение дали си на терена или отвън него, а извън е много по-тежко, играл съм в такива мачове. Напрежението е голямо, виждате Росен не можа да издържи на напрежението. Нормално е в такива мачове, които имат доста заряд. Мисля, че в последните секунди преди продължението и в него, играхме малко по-организирано, малко по-умно. В нашия тим Асен Великов и Златин Георгиев са малко по-опитни, усещат моментите и това ни даде преимущество. Те поведоха тима. Тяхната експанзия и разпределяне поведе по-младите момчета ", съобщи треньорът на " сините ".

Той разяснява и атмосферата в зала " Универсиада ", като призна, че е останал отчаян от обстоятелството, че трибуните не са били цялостни.

" За мен е обидно, че залата не беше цялостна. Очаквах да се изпълни, въпреки всичко е Левски – ЦСКА и дълги години ЦСКА не беше в елита. Трябва да има повече хора – това е най-голямото наслаждение за играчите. Трябва и малко по-добър мениджмънт от лигата може би ", разяснява Димитър Ангелов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР