Наставникът на Барселона - Кике Сетиен призна, че е очаквал

...
Наставникът на Барселона - Кике Сетиен призна, че е очаквал
Коментари Харесай

Кике Сетиен: Добре, че беше ВАР, за да победим

Наставникът на Барселона - Кике Сетиен призна, че е очаквал доста сложен дуел против Реал Сосиедад и е извънредно удовлетворен от постигнатите три точки. Те бяха набавени след късен гол от дузпа на Лионел Меси.

" Знаехме, че мачът ще е доста сложен. Съперникът ни имаше 6 следващи победи, в това число против Реал Мадрид на " Сантиаго Бернабеу ". Те са финалист за Купата на Краля, имат мощни футболисти и умеят да задържат топката ", похвали гостите Сетиен.

" С изключение на обособени моменти, контролирахме срещата. Често създавахме положения пред противниковата врата. Победихме с помощта на ВАР. Не видях добре обстановката с дузпата от скамейката, бях надалеч ", изясни наставникът на каталунците.

" За да стигнеш до голово положения, би трябвало самообладание. Понякога ние много избързваме. Но когато противникът се опита да нападна, това оставя свободни пространства, които ние умеем да използваме. Имаме добър тим, с темперамент. Това е нещо, което ми харесва. Спечелихме значима победа и в този момент чакаме да забележим какво ще направи Реал ", добави Сетиен.
 Барселона победи Реал Сосиедад с 1:0 в Ла Лига
Гол от дузпа на Лео Меси върна Барселона на победния път

Каталунците надделяха мъчно Реал Сосиедад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР