Наставникът на Атлетико Мадрид коментира, че спечелването на Лига Европа

...
Наставникът на Атлетико Мадрид коментира, че спечелването на Лига Европа
Коментари Харесай

Чоло: Триумфът в ЛЕ е сбъдната мечта за Торес

Наставникът на Атлетико Мадрид разяснява, че спечелването на Лига Европа след триумфа с 3:0 над Марсилия е сбъдната фантазия за напускащия Фернандо Торес. Както е известно, след края на акцията пътищата на „ дюшекчиите “ и Ел Ниньо се разделят.

„ Това е сбъдната фантазия за Торес. Дано в неделя (домакинството на Ейбар) стадионът изригне, с цел да се сбогува с него. Той е фантастично момче. Всичко, което е постигнал, го направи самичък. Не съм дал нищо безплатно “, разяснява Симеоне, който изгледа триумфа в Лион от трибуните, защото изтърпяваше наказване.

На въпрос за звездата Антоан Гризман, за който има и доста клюки, че ще поеме към Барселона от лятото, аржентинският експерт сподели: „ Не е имало потребност да потвърждава каквото и да било. Той към този момент се е потвърдил през всички тези години и аз му вярвам. Дано да е удовлетворен, нека да е благополучен и да остане при нас. Дали имам вяра, че ще продължи в Атллетико? Този въпрос е към него “.

„ Спортно-технически щаб на отбора има щастието да работи с невероятни играчи, които стават все по-добри с всяка минала година “, приключи Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР