Настъпването на Нова година е един от големите празници през

...
Настъпването на Нова година е един от големите празници през
Коментари Харесай

Ел Периодико: Най-евтино да посрещнеш Нова Година в Европа е в София

Настъпването на Нова година е един от огромните празници през годината, а съгласно испанския вестник " Ел Периодико " София е най-евтиният град в Европа за посрещането на 2024 година Изданието показва някои от акцентите на празника в българската столица.

Празник на площад " Независимост "

Сърцевината на празненствата на Нова година в София е площад " Независимост ". С наближаването на среднощ площадът се цялостни с хора, които чакат с неспокойствие настъпването на Новата година, написа изданието. Музика онлайн, заря и светлини основават прелестна атмосфера за посрещане на Новата година. Най-хубавото от всичко е, че влизането на пл. " Независимост " е гратис, това разрешава на хората да се забавляват и да танцуват, без да им се постанова да похарчат и едно евро, подчертава " Ел Периодико ".

Достъпна новогодишна вечеря

Едно от многочислените преимущества на посрещането на Нова година в София е опцията хората да се насладят на вкусна и налична вечеря, отбелязва изданието. Много заведения за хранене оферират специфични менюта за Нова година на рационални цени, отбелязва то и добавя, че измежду предложенията са обичайни български ястия и шампанско, които не са прекалено задължение за бюджета.

Нощен живот

София има деятелен нощен живот и Нова година не е изключение. След среднощ хората могат да се насочат към многочислените питейни заведения и клубове в града, с цел да продължат празника до изгрев слънце на първи януари, написа " Ел Периодико ". Освен това питиетата са евтини спрямо други европейски градове, добавя изданието.

Икономичен заслон

София предлага необятна гама от разновидности за настаняване. В града има хостели и хотели, които оферират заслон на налични цени, отбелязва испанският вестник. Тъй като София е относително дребен град, доста места за настаняване се намират на малко разстояние от местата за празнуване и наложителните за посещаване забележителности.

Потапяне в българската просвета

София дава опция за запознаване с българската просвета посредством музеите, историческите църкви и локалните си пазари, които разкриват достоверността на града, написа " Ел Периодико ". И добавя, че посрещането на Нова година в българската столица носи неповторимо, достоверно и най-много рационално откъм цени прекарване. " Ако търсите наличен и прелестен метод за посрещане на Нова година в Европа, София е идеалната дестинация. И дано празникът да стартира! ", написа в умозаключение изданието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР