Настъпва важен ден за професионалния боксьор Кубрат Пулев. Дългоочакваното заседание

...
Настъпва важен ден за професионалния боксьор Кубрат Пулев. Дългоочакваното заседание
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и казусът с целувката - на ход е спортната комисията в Калифорния

Настъпва значим ден за професионалния боксьор Кубрат Пулев. Дългоочакваното съвещание на спортната комисия на Калифорния ще се организира през днешния ден от 20.00 ч. (българско време), като в дневния ред влизат две точки, свързани с българина.

Най-напред ще бъде прегледан казусът с целувката по устните на репортера Дженифър Равало. След това ще пристигна ред и на жалбата на румънеца Богдан Дину, който желае резултатът от мача му с Пулев да бъде премахнат поради нарушение на разпоредбите.

Решенията могат да са с значимо значение за софиянеца, който съобщи планове да има нови мачове в Съединени американски щати.

На 24 март българският боксьор победи Дину в първия си мач на американска земя. Трудният триумф на Пулев беше негов 27-и от 28 мача на професионалния кръг.

С държанието си след срещата българинът се вкара в комплицирана обстановка. Той целуна Равало, наричана Джени Суши, по устните. Американката се оплака и дефинира дейностите на боксьора за отвратителни. Репортерката нае известния юрист Глория Олред и двете обявиха, че подхващат дейности против Пулев. Първото им искане беше лицензът на българина да бъде снет.

Спортната комисия в Калифорния краткотрайно замрази лиценза на Пулев. От щаба на боксьора изпратиха протестно писмо. Те показаха, че имат доста доказателства и очевидци, че Равало е била на празненството след мача и е посочила разкрепостено държание. Показаха и видео, с цел да потвърдят думите си.

Спортната комисия разгласява елементи по всички точки от дневния ред за днешното си съвещание. Казусът с целувката е показан в детайли с цялостната преписка сред забърканите страни, както и с приложените доказателства.

" Когато персонално дойдох в лобито на хотела в 6 сутринта в неделя, с цел да освободя стаята си на път за летището, празненството продължаваше в лобито. Видях Кубрат и отидох да приказвам с него. Той ме показа пред своята " другарка " Джени, която стоеше до него на дивана. Предвид метода, по който общуваха между тях, за мен беше ясно, че имаше връзка сред тях и че бяха другари. Тя, Кубрат и аз разговаряхме няколко минути. По време на диалога ни Джени не беше смутена и в действителност беше доста другарски настроена към Кубрат. Тя продължаваше да споделя какъв брой необикновен е бил и какъв прелестен мач е имал ", написа в позицията си юристът Джон Уърт, който съставлява Пулев.

Равало твърди, че българинът не ѝ е другар и че той е настоял тя да изтрие от видеото частта с целувката.

Преди малко повече от месец Пулев сподели, че съжалява за станалото. " Ако мога да върна времето обратно, няма да го направя по никакъв мотив. Няма по какъв начин. Но човек натрупа опит, би трябвало да мине през сходни неща. Аз съм подобен характер, невъздържан човек съм и съм го направил от наслада, благополучие и еуфория. Който го схваща, го схваща ", сподели той в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР