Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига. Всички

...
Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига. Всички
Коментари Харесай

Какво предлага последният кръг във Висшата лига?

Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига. Всички 10 дуела ще започват през днешния ден, 28-и май, от 18:30 часа.

Манчестър Сити завоюва купата още веднъж, а всичко до шестата позиция към този момент е несъмнено. Арсенал, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се класираха за Шампионска лига, до момента в който Ливърпул остана в зона Лига Европа, където се настани и Брайтън. Интрига има за седмото място, което дава право на присъединяване в Лига на конференциите. Към момента то е заето от Астън Вила, които обаче са единствено с точка пред Тотнъм. За бирмингамци следва мач с Брайтън, до момента в който " шпорите " гостуват на Лийдс.

Битката в дъното също е забавна, защото три тима не престават битката си за оцеляване. Вече упоменатият Лийдс, който се намира на 19-о място с 31 точки. Лестър пък е позиция напред, само че със същия актив, а Евертън все още е 17-и отвън зоната на изпадащите, само че единствено с 2 точки пред Лестър и Лийдс. " Лисиците " одобряват Уест Хем, като " чуковете " не се борят за нещо особено във Висшата лига, а мислят за финала си в Лига на конференциите. Евертън пък ще преследва триумфа и спасението като приема Борнемут. 

Шампионът Манчестър Сити пък е хазаин на Брентфорд, а дуелът Челси - Нюкасъл несъмнено провокира интерес, защото " свраките " и Манчестър Юнайтед могат да разменят третото и четвъртото място. " Червните дяволи " одобряват състава на Фулъм.

Всички дуели в последния кръг на Висшата лига:

Арсенал - Уулвърхемптън

Астън Вила - Брайтън 

Брентфорд - Манчестър Сити

Челси - Нюкасъл 

Кристъл Палас - Нотингам Форест

Евертън - Борнемут / DIEMA SPORT 2 

Лийдс - Тотнъм / DIEMA SPORT

Лестър - Уест Хем / DIEMA SPORT 3

Манчестър Юнайтед - Фулъм

Саутхемптън - Ливърпул 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР