Настанаха последните дни за купуване на подаръци. За някои хора

...
Настанаха последните дни за купуване на подаръци. За някои хора
Коментари Харесай

Коледният подарък, който майките ни искат, не е в портфейла ни

Настанаха последните дни за пазаруване на дарове. За някои хора от дълго време сте купили, за други  - все не ви идват хрумвания. Аз да вземем за пример към този момент се изтощих да се чудя какво да купя на майка ми. Като че ли към този момент всичко съм й купувала – парфюми, кремове за лице, обувки, шалове. А тя всякога ми споделя, че разходвам доста пари за нея.

Тази година, до момента в който превъртах на разум листата с нормалните обвинени, си дадох сметка, че това, което тя най-вече желае, е да извозвам повече време с нея. Обикновено, това се показва в желанието й да водим дълги диалози по телефона, по няколко пъти дневно. Разговор по телефона обаче не ми звучи доста като коледен подарък.

Ако и вие сте по този начин, ето една идея за коледен подарък за мама: спа процедури или тайландски масаж за двете, а след това - нещо за ядене. Може да го замените с друга активност, която тя ще хареса – да посетите място, където дружно, в сладки приказки, да сътворите нещо красиво за дома или просто вечеря, единствено за двете.

Помислете какво би я зарадвало, ентусиазирало, изненадало. Но най-важното е да си отделите време.

Прекарайте няколко часа с нея. Погледайте я, послушайте я. По-добър подарък от това няма. Не за нея, за вас.

Рождество Христово е празник на любовта. Каква по-добра концепция от това да си подарим обич. На хората, които обичаме, на себе си. Празниците забавят времето, то се сгъстява като мед и в кехлибарения му цвят вечно остават мемоари, моменти, дребни вечности на благополучие. Подарете си една.
 

Автор:Нела Вампорова
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР