Насред кризата депутатите на ГЕРБ се присетиха да отбележат годишнината

...
Насред кризата депутатите на ГЕРБ се присетиха да отбележат годишнината
Коментари Харесай

Насред кризата ГЕРБ и СДС отбелязаха атентата в „Св. Неделя”

Насред рецесията депутатите на ГЕРБ се присетиха да отбележат годишнината от атентата в църквата „ Св. Неделя ”.

В специфична декларация на парламентарната група на партията се насочва апел към българите: „ Нека през днешния ден, 95 години по-късно, на Велики четвъртък, се поклоним пред паметта на починалите в този кървясъл терористичен разгром, осъществен от Българската комунистическа партия. Нека два дни преди Възкресение Христово заявим, че днешна България вечно е избрала своя либерален и европейски път и в никакъв случай няма да разреши реституция на терористични и кървави режими! ”

Малко по-рано същото сториха и от Съюз на демократичните сили, които на изборите предходната година бяха съдружниците на ръководещата партия.

„ Българската комунистическа партия демонстрира мракобесното си лице пред целия свят. Българи избиват почтени българи в името на своите незаконни цели, прикрити зад идеология. Това е цинично и грубо опрощение на комунистическите убийци. Те не се поколебаха да погубят човешки животи в един от най-важните за християнския свят ден - Велики четвъртък на Страстната седмица. Избиха ги в храма – с цел да покажат безбожието си и по този начин признаха един от най-страшните грехове на комунизма – отричането на Бог и религия! ”, оповестиха сините.

От Съюз на демократичните сили подсетиха и за самодейността си да се построи мемориал, отдаден на атентата, пред църквата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР