Наслаждавайки се на малките моменти и на августовските дни, днес

...
Наслаждавайки се на малките моменти и на августовските дни, днес
Коментари Харесай

Изпращаме последните слънчеви лъчи в тихата и спокойна Vilarte

Наслаждавайки се на дребните моменти и на августовските дни, през днешния ден още веднъж ще ви отведем до едно прелестно място. То е покрай морето и оттова може да изпратите последните топли слънчеви лъчи. Красивата Vilarte е тиха и спокойна вила, където ще се потопите в простите удоволствия на провинцията и ще получите по този начин нужното усамотение за една приказна отмора.

Тя се намира в подножието на естествен парк " Странджа ", в непосредствена непосредственост до град Лозенец, и е ситуирана на повърхност от 4 декара. Двуетажният хотел с невероятна атмосфера и жанр ще ви придвижи някъде из Средиземноморието.

Там ще можете да се насладите на приятна разходка в личната им овощна градина, да видите маслинови насаждения и да стигнете до лозето с разнообразни сортове италианско грозде. Винарската маза, басейнът и гурме ресторантът също са на ваше разположение. И защото вилата е дребен морски оазис, покрай нея ви чака и един от най-прелестните плажове в региона – Oazis beach.



А това, което може да се каже за вкусната храната във Vilarte, е високо качество, локално произвеждане, пресни артикули, ястия, сготвени добре и поднесени със жанр. Задължително там пробвайте и питието на това лято – коктейл Somersby. Лек, с неудържим усет на нар и поднесен с ароматни свежи добавки и лед по съвършения метод. И до момента в който чашите звънтят в наздравица, сигурно удължаваме обичаното лято и се радваме на дребните, само че #златнимоменти .

С поддръжката на Somersby

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР