Наскоро ви информирахме, че лекарите в Дубай ще използват за

...
Наскоро ви информирахме, че лекарите в Дубай ще използват за
Коментари Харесай

Учебните коли в Дубай – G-Klasse, Range Rover, Cayenne и други

Наскоро ви информирахме, че лекарите в Дубай ще употребяват за кола за спешна помощ хиперколата Lykan HyperSport, чиято цена доближава 3 милиона евро. През годините сме ви показвали още Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador и други сходни коли, които служат на полицията, а в този момент ще ви срещнем и с образователните коли с които милионерите и техните близки изкарват свидетелството си за ръководство.
`Учебните

Учебният център за милионери е показан във видео на Supercar Blondie, където приятелката на един от водещите изкарва няколко часа. Във видеото могат да бъдат видяни образователни коли като Mercedes G-Klasse от последните две генерации, разнообразни Porsche-та, Tesla Model X, Range Rover Sport, Mercedes C-Klasse и други сходни возила.

`Учебните

Това не е единственият плюс, който „ учениците “ там получават, обаче. Те имат на свое разположение VIP вила, където да вземат листовките си, както и специфичен симулатор на който да се упражняват преди да излязат на улицата. От центъра дават обещание още приемане на книжката в границите на една до две седмици, както и превоз от и до у дома с първокласен автомобил.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР