Наскоро в На кафе Гала така си отпусна душата, че

...
Наскоро в На кафе Гала така си отпусна душата, че
Коментари Харесай

Гала втрещи всички с признание, ето какво са правили с Кремена Халваджиян преди години!

Наскоро в " На кафе " Гала по този начин си отпусна душата, че се върна към много лют интервал от живота си, в който дружно с дългогодишната си приятелка Кремена Халваджиян са били съвсем като Телма и Луиз.

От думите на тв водещата излиза наяве, че преди няколко години тя е пренасяла контрабандно обувки от чужбина с една от най-близките си приятелки - Кремена Халваджиян, брачната половинка на тв продуцента Маги Халваджиян. Повод да показа това стана признанието на Камерън Диас, че преди да стане суперзвезда, е заработвала като " муле "  за транспорт на дрога.

" Камерън Диас може да е пренасяла опиати, само че аз имам случай с Кремена Халваджиян, в който пренесохме неоправдателно огромно количество обувки през граница. Бяхме с огромна кола, само че едвам натъпкахме кутиите. 

Обувките бяха главно за Кремена. Лошото е, че ни накараха да разтоварим всичко. Разглобиха колата, тъй като взеха решение, че някакви две русокоски наподобяват съмнително. Обаждаха се за колата да ревизират номера, само че най-после всичко се размина наред ", сподели в ефир Гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР