Наскоро, седнала на припек в компанията на две приятелки в

...
Наскоро, седнала на припек в компанията на две приятелки в
Коментари Харесай

Вижте 6-те закона на майсторското фелацио - без ръце и чисти прозорци

Наскоро, седнала на припек в компанията на две приятелки в една от софийските градинки, се озовах в ролята на даскалица, размахвайки ненадминатите си умения в дисциплината снабдяване на наслаждение с уста на колегата. Може и да звучи самохвално, но стане ли дума за фелацио, нищо човешко, нито божествено не ми е непознато. Знам по какъв начин да откарам любовника си в оралната нирвана с лекотата на усърдна калинка.

Закон №1 на френската обич е НИКАКВИ ръце
Устата и езикът са единствените участници в раздаването на тази манна небесна. Поне това гласи конституцията на моя полов свят.

Закон №2 - Ритъм
Ритъмът при фелациото е като амбреажа, свързващ оргазма и устата. Уловката при този физически съединител е да бъде непрекъснат. Някои мъже го избират бързо, други пък се кефят на бавната игра с език. Няма нищо несъответстващо в това да попитате. По-добре е да знаете, в сравнение с да откъснете парче от пениса му, до момента в който се пробвате да го закарате до кулминационна точка. Представете си, че вършиме сърдечен масаж, само че не с ръце, а с уста.

Закон №3 - Езикът
Фундаментите на мъжката генитална обич лежат върху виртуозното смучене с уста по цялото продължение на пениса, до момента в който езикът си прави каквото сърцето и душата му желаят.

Фунийка
Ако решите да припознаете члена му за сладолед във фунийка, то тогава се отдайте на блажено близане, съвсем както го вършиме със замразеното мляко, продавано в сладкарниците. Отдолу нагоре, с лек напън по средата на ствола, до лекото заиграване на езика с гемчето или с тесния, само че разтеглив отвор на главичката. Същото може да вършиме и от главата в посока ствола, като леко дърпате и отпускате устните си в посока на носа, а през това време езикът ви леко почуква члена му.

Осморки
Обгърнете пениса му с устни крепко, само че не жестоко и засилете натиска навръх ръбчето под главата му. С езика правете осморки, които да се завихрят по цялата дължина на ствола. Не въртете главата, а единствено устата си, в противоположен случай, че ви се наложи напълно скоро да спрете да свещенодействате сред краката му, тъй като ще се сдобиете с изтощен врат.

Пеперуди
Ако пък придвижванията нагоре-надолу са ви скучни, вкарайте езика си в режим пеперудене. Движете го бързо встрани в посока основата, само че не истерично, като понякога съвсем вадите члена от устата си. Ако пък това изтощава езика ви, засмучете леко главата, по-късно внезапно, само че с грацията на състезателка по синхронно плуване, се гмурнете към основата. Рязката смяна в налягането ще го накара да моли за още.

Закон №4 - Ръцете
Ако пък ви се коства върховен пилотаж да вършиме фелацио без ръце, то не е неприятно да знаете няколко съществени постулата, които са наложителни, с цел да предпазят вас и колегата ви от неуместни и мъчителни обстановки.

Тунелът на удоволствието
Обгърнете с ръка пениса до подножието на главата и го поставете в устата си. Бавно, само че последователно отваряйте по-широко устната си празнина и движете ръката си в посока основа на члена. Така ще създадете илюзията, че устата ви е безкрайна, а той ще си мисли, че е попаднал във вакуума на тунел.

Безкрайно цунами
Ако желаете да създадете вихрушно цунами чувство у половинката си, хванете члена му с ръка и започнете да усуквате китката си нагоре-надолу, изписвайки признака за безконечност. Може да я извивате и като кобра, танцуваща под звуците на свирката на укротителя. Бъдете нежни. Няма потребност да наранявате мъжествеността му в устрема си да му покажете какъв брой сте положителни на канадска битка. А за по-осезаемо чувство извикайте на помощ пеперудените придвижвания с езика. Помнете, че ритъмът би трябвало да е непрекъснат. Натискайте ефирно, само че упорито с уста и с ръце. Почти несъмнено е, че 30 секунди след началото на тая хватка вашият ухажор ще е капитулирам пред оргазма.

Закон №5 - Тестисите
Не забравяйте тези момчета. Много е значимо те да вземат участие в целия развой по ухажване с език. Знам, че от време на време те може да не са с изключително прелестен аромат и по-космати в сравнение с ни се ще, само че са неизменима част от удовлетворителната свирка.

Шепичка
Стегнете дланта си във формата на буквата С. Прокарайте сред показалеца и междинния пръст основата на пениса, а с останалата част от шепата прихванете топките му и леко ги масажирайте.

Чисти прозорци
Целувайте пениса му по този начин, както целувате устните му. Лижете го с обтегнат или с леко подострен език. Аз персонално избирам плоския вид на това допиране. Остротата на езика не всеки път е притегателна за сензитивните тестиси. Ближете го по този начин все едно миете стъкло с език.

Оргазъм до колене
Когато е на ръба на свършването, неговите тестиси са стегнати и са все по-близо до тялото му. Когато усетите, че е в тази фаза, извънредно леко подръпнете скротума му в посока на коляното. Това е скъпо за оргазма му. Внимавайте със силата – това не са кайсии, които чакат да бъдат обрани.

Черешки
Някои мъже не си падат доста по този способ, само че други изпадат в неприкрито виене на таза от кеф. Сложете тестисите в устата си, все едно са двойка череши и леко ги засмучете. Ако не може да напъхате целия чифт едновременно, ги редувайте.

Закон №6 - Дълбокото гърло
Това не е пенис за всяка уста. Това обаче Не ви прави по-малко движимости в оралното наслаждение. Ако въпреки всичко решите да пробвате дълбочината на гърлото си, ето какво е добре да знаете. Отпуснете челюстта си, тъй като в случай че е стегната, няма по какъв начин пенисът да проникне по-дълбоко в посока на трахеята. Ако езикът ви пречи да поемете по-голяма част от члена, сложете го на небцето си или му намерете друго, по-странично място в устата или отвън нея. Това ще освободи място. Отворете гърлото си по този начин все едно сте Монсерат Кабайе и се приготвяте за следващата песен на сцената на Миланската канара. Отворете и задръжте. Опитайте се да не мислите, че може би ще получите апел за повръщане. Направите ли този трик, без да се усетите за нула време неговият пенис ще гъделичка сливиците ви, в случай че имате такива, несъмнено. Ако инцидентно се заклещи неговата неустрашимост в устата ви, започнете да си тананикате. Това ще отпусне мускулите на гърлото и ще ви помогне да се освободите от този нахалник.

Великото чудене
Да поглъщам или да не поглъщам – в това е въпросът? Каквото и да решите да вършиме със семенната течност, попаднала в устата ви, все е вярно. Все отново тялото си е ваше и ще пускате в него това, което намерите за най-приятно. Аз персонално избирам нещата да са чисти и да не ми се постанова да диря салфетки, в които да храча или да храча в близката саксия. Гълтането е за предпочитане пред цялата лепкавост, която се усеща върху лицето, шията, ушите, гърдите, корема, косата.... Ако решите да приютите мъжката му течност у вас, не забравяйте, че няма нищо по-невъзбуждащо от сгърчена от гадност физиономия. Дори да ви е солено, кисело или миризмата на чесън да е много натрапчива в устата ви, преглътнете с достолепие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР