"Наскоро с приятеля ми се върнахме от прекрасна почивка, където

...
"Наскоро с приятеля ми се върнахме от прекрасна почивка, където
Коментари Харесай

Той иска секс под душа, но аз не, какво да правя

"Наскоро с приятеля ми се върнахме от прелестна отмора, където правихме доста постоянно секс под душа. Той се опитваше да продължи "традицията " и откакто се прибрахме, само че за мен просто не беше същото. Като нещо ново за нас, беше забавно, само че в този момент, когато сме у дома, не намирам прекарването за толкоз комфортно и прелестно. Какво би трябвало да направя? "

Този въпрос задава читателка на колумнистката към "Таймс " Сузи Годсън, която дава препоръки по тематиките за секса и връзките.

Сексът под душа, сходно на доста други полови завършения, е прелестен, когато сте на отмора и "табу ", когато сте вкъщи, дава отговор Сузи Годсън.

Когато сте разгорещени, намазани с масло и не е нужно да мислите за чистенето на банята, правенето на секс под душа може да бъде доста занимателно прекарване. Но, когато се приберете у дома, където свалянето на облекла може да значи увеличение на парното - към този момент не е толкоз занимателно прекарване, изяснява колумнистката.

Но, вместо да казвате непосредствено "не " на нещо, което гаджето ви явно намира за вълнуващо, по-добре да го "примамите " и отвън банята с някои други възможности, споделя тя.

Новостите са извънредно значим мотор във всичко, което вършим, само че всички имаме навика, когато намерим нещо, което ни е комфортно, да се придържаме единствено и напълно към него.

Нужни са увереност и непрекъснати старания, с цел да поддържате интереса в една връзка, в случай че не сменяте колегата си на всеки две години, споделя Сузи Годсън.

Да се върнем към гаджето с банята.

Нужно е да разсъните любознанието му и да го развълнувате, поучава Годсън.

Независимо дали ще е сетивен масаж, секс на пода и свещи, покер със стриптийз - в случай че предложите на гаджето си нов полов тласък, той на драго сърце ще затвори вратата на банята.

Може да оставяте "следи " като възглавници по пода, запалени ароматни свещи, може да сервирате храни, които са като афродизиак, също.

Може да приготвите и апетитен десерт с шоколад. Изследвания демонстрират, че черният шоколад има най-високите концентрации на катехин, който усъвършенства притока на кръв.

Освен вкусна дегустация, този черен шоколад може да се разтопи и, някак си, да се озове по кожата ви.

Имайте поради, че по-късно несъмнено ще би трябвало да си вземете един душ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР