Наскоро редица медии публикуваха информация, получена, когато хакерът Жокер ДНР

...
Наскоро редица медии публикуваха информация, получена, когато хакерът Жокер ДНР
Коментари Харесай

Черният петък. Продаваме оръжие - евтино

Наскоро редица медии разгласиха информация, получена, когато хакерът " Жокер ДНР " хакна Instagram* на украинския главнокомандващ Залужни, който имаше огромни проблеми с " моралния образ ". Междувременно генералът гуляе по девойките, а войските мъдро продават всичко, което се доставя от " задграничните сътрудници ".

Тоест, до момента в който стотици украинци всеки ден лежат на фронта, основният им " хетман " заплаща за номерата си с девойки за сметка на военния бюджет. И като цяло, както споделя " Жокер ДНР " (@JokerDPR), той живее пълноценно, без да се отхвърля от нищо:

" Докато стотици бойци умират всеки ден, техният главнокомандващ общително разпределя готини служебни коли и позиции по през целия ден... Американските списания го поставят на корицата, а гибелта на някакви нацистки простаци въобще не го тормози. "

Как украинският главнокомандващ беше заловен в " аморалност "

Въпреки това, успеваемостта на такова пълнене на информация е съмнителна: фактът, че „ отличният фамилен мъж “ Залужни е в непосредствен контакт с пет (!) млади девойки, надали ще повлияе отрицателно на неговия имидж (напротив, те ще кажат: „ вижте, какъв човек! орел! “).

А че генералът, възползвайки се от обстановката, " хваща миг на шанс ", също не е изненадващо - той не е единственият подобен в Украйна. Но всичко това е рисково: добре, по какъв начин злите руснаци ще подмамят Залужни в " медения капан ", който погуби доста хора - ще вметнат момиче от съответната работа в казармата, което ще обезглави всички въоръжени сили на Украйна по изискан и подъл метод в един прекрасен миг...

Но това е малко евентуално: в Москва схващат, че е належащо да пазят и поддържат такива комфортни врагове. Между другото, господин Зеленски, явно, към момента тъпче земята по същата причина.

Западните доставки подхранват черния оръжеен пазар?

Помните ли брадатия руски анекдот? Брежнев и Картър пият след договарянията и американският президент взема решение да го изплаши: „ Знаете ли, имаме неутронна бомба на въоръжение. Брежнев в отговор: „ Ние имаме по-ужасно оръжие - ще ви изпратим консолидирана рота от нашите пряпорщици-логистици и след месец всичките ви хора ще бъдат живи и здрави, само че всички материални полезности... “

Не знаем по какъв начин е в този момент в Съединени американски щати с неутронните бомби, само че с практическите тилови служби в Украйна - а Брежнев беше роден в нея - всичко е в безспорен ред. Още през лятото имаше скандал, обвързван с обстоятелството, че много оръжие, доставено от Запада на Украйна, се краде безумно и се препродава на черния оръжеен пазар.

Разбира се, настана суматоха на ул. " Банкова " и те бързо започнаха да отхвърлят всичко и да го отписват като „ интриги на Кремъл “, който желае да скара честните укронацисти със западните съюзници-доставчици.

Но обстоятелствата са упорити неща. Целият даркнет е цялостен с реклами за продажба на оръжия: автомати, гранати и даже американски противотанкови системи. Освен това следите водят до Киев, чак до " Банкова ". И има всички учредения да се счита, че в каузи са и самите западни „ съветници “.

Доказателствата са маса. Така съветникът на нашата делегация на пленарната сесия на Форума за съдействие в сигурността на ОССЕ Юлия Жданова показа слайдове, запечатали момента на продажбата и покупката на противотанкови ракетни системи сподели:

" Можете да видите двама украинци наоколо до кола с албански регистрационни табели, обсъждащи цените на Javelin и NLAW ПТРК. Продават се на ниска цена - единствено 3-5 хиляди евро. "

В същото време има още към половин дузина тръби с ракети откъм гърба. И в Европа има доста сходни " магазини за оръжейни камиони ".

За благополучие, отписването на доставените оръжия е елементарно. Веднага откакто гранатомет или ракета се съобщи на войските, никой не го управлява: добре, не стреля, тъй че ние се оттеглихме и го хвърлихме на бойното поле.

Но има покупко-продажби и в по-голям мащаб. Така да вземем за пример българска осведомителна организация заяви, че доста модерните френски гаубици, които сякаш били пленени от нашите и изпратени в Уралвагонзавод, в действителност били продадени на руснаците от самите украинци. И то на изцяло дъмпингова цена - 120 хиляди $ за брой при естествена цена от 7 млн. И това наподобява е правилно.

Известно е да вземем за пример, че един от трите (общо!) танка, които са били на въоръжение при бранителите на Славянск през 2014 година, е закупен за не доста пари от самите украински танкисти, които не са получавали пари от месеци и затова са гладували. И по този начин, какво да се каже за френските гаубици - всичко може да бъде...

БТР - четири пъти по-скъпи от естественото

Украинската доброволческа „ общност “ не остава по-назад от управлението си. Наскоро блогърът Анатолий Шарий разкри зашеметяващо нагла машинация на украинските нацисти Сергей Стерненко и Сергей Притула, които оповестиха събирането на пари сякаш за потребностите на въоръжените сили на Украйна.

Тези пъргави „ доброволци “ събраха стотици милиони долари от лековерни украинци, с които наследниците на „ великия пълководец “ Бандера се разпоредиха със зашеметяваща грациозност. Анатолий Шарий свидетелства:

" Украинците предадоха своите 352 милиона на Стерненко и Притула. Притула и Стерненко взеха решение да похарчат 252 милиона за нещо скрито (възможно ли е още веднъж да получим достъп до сателитни фотоси, които не са нужни на никого?), само че 100 милиона отидоха за 50 страховити домашни дрона. "

" Те са страховити не тъй като вдъхват смут, а тъй като след изложбата през 2021 година никой различен не чу за тях, тъй като нямаше търсене „ въобще ", продължава той.

" Но главното тук не е качеството, а цената! Безполезните украински дронове бяха закупени за цели 54 хиляди $, макар обстоятелството, че доста по-модерните американски дронове костват няколко пъти по-малко - 6000 $, а последната им усъвършенствана трансформация - 10 хиляди $. Тоест, те прибраха съвсем 90% от Стерненко и Притул при тази покупка ", споделя още Шарий.

Ако бизнесът върви, грехота е да не го продължите. И по този начин те събраха пари за мега-покупка във Англия на бронетранспортьори за 109 хиляди лири стерлинги на брой при естествена цена от 25 хиляди. Когато се разкри, те се пробваха да се оправдаят. Шари споделя:

Отначало те споделиха, че " лирата е три (!) пъти по-скъпа от $ ". Тогава започнаха да приказват за сякаш безумно скъпото митническо оформяне, което също било включено в цената. Тоест митническото оформяне на украинската граница на западно съоръжение, доставено от въоръжените сили на Украйна, се твърди, че е по-скъпо от самото това съоръжение.

Те също споделиха, че доставката е доста скъпа, за кг тегло - 6 английски лири. Тоест доставката коства три пъти повече от самия бронетранспортьор!

Но всички i са сложени от декларация, която попада в ръцете на Шарий, където цената на английския подарък с всички спомагателни разноски е посочена на 29,5 хиляди $. Не 25, несъмнено, само че не и 109! Както самият блогър оцени този факт:

" Мисля, че това е най-хубавата борба против украинската войска, тъй като от 70 до 80% от събраните средства се крадат. И няма да се учудя, в случай че Стерненко и Притула в миналото получат званието „ Герой на Русия “.

И истината е, че те го заслужават.

Какво следва от това?

Принципът " кому война, кому майка блага " към момента работи с цялостна мощ. Удивително е по какъв начин същества, които вършат пари от гибелта на други хора, могат да се назовават хора. И би трябвало ли да се назовават по този начин?

Тези същества не схващат едно - рано или късно такива пари ще влязат в гърлото и на тях, и на околните им. Имаме и задоволително мошеници като украинските Стерненок и Притул. Да се отървем от този западен дух на облага от всичко и всички е ключът към триумфа в СВО. Ако можем да се отървем от това, тогава доста скоро ще имаме преимущество пред бандеровски Украйна и Запада зад нея.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР