Наскоро председателят на КНР Си Дзинпин и съпругата му Пън

...
Наскоро председателят на КНР Си Дзинпин и съпругата му Пън
Коментари Харесай

Директорът на гимназия „Линкълн“: Новогодишните поздравителни картички на Си Дзинпин и съпругата му Пън Лиюен ни вдъхновиха

Наскоро ръководителят на КНР Си Дзинпин и брачната половинка му Пън Лиюен изпратиха приветствени картички за Китайската нова година на учители и възпитаници от гимназия „ Линкълн “ в Съединени американски щати. Те ги поканиха да посетят Китай за укрепването на другарството сред двата народа. На 12 февруари преподавателите и учениците показаха благодарността си към Си Дзинпин и брачната половинка му посредством Китайската медийна група и споделиха, че чакат с неспокойствие пътуването.

Директорът на гимназия „ Линкълн “ съобщи пред публицист на КМГ, че преподавателите и учениците са въодушевени от новогодишните картички. „ Гимназията е подготвена да служи като мост на културния продан сред двете страни “.

По време на визитата си в Сан Франциско през ноември предходната година Си Дзинпин разгласи, че в идващите пет години ще предложения 50 000 американски младежи в Китай за културен продан. Гимназията „ Линкълн “ е измежду първите американски учебни заведения, които вземат участие в този план. Първите преподаватели и възпитаници ще дойдат в Китай през март. Те ще посетят разнообразни китайски градове и Китайската медийна група.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед43730Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед55125Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед30350Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед15486Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед103426Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед368069Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250520Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224325Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед103426Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментаре
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР