Наскоро олдскул рапърът Vanilla Ice (Ванила Айс) заяви, че някога

...
Наскоро олдскул рапърът Vanilla Ice (Ванила Айс) заяви, че някога
Коментари Харесай

Vanilla Ice: Бил съм в компанията на Пабло Ескобар, но не съм знаел, че е наркобарон

Наскоро олдскул рапърът Vanilla Ice (Ванила Айс) съобщи, че в миналото се е забавлявал с Пабло Ескобар, без да знае, че е огромен наркобарон.

Рапърът направи това разобличаване в изявление за VladTV, в което сподели, че се е забавлявал с фамозния колумбийски разбойник по време на разцвета му през 90-те години на предишния век, само че настоя, че тогава даже не е осъзнавал какъв брой огромен е бил в действителност Ескобар - изключително в очите на федералните управляващи.

Айс, с същинско име Роб Ван Уинкъл, описа, че по това време е приемал Пабло няколко пъти в дома си във Флорида - а по-рано тази седмица в предаването TMZ Live показа какво тъкмо ги свързвало като другари. " Любовта към яхтите ", изясни. Дори повече надпреварите, които си уреждали през тези години, защото Пабло, по думи на Айс, " бил налял доста пари в това занимание ".

Що се отнася до това по кое време и по какъв начин е научил, че Ескобар в действителност не е добър човек и може да е забъркан в подозрителен бизнес - Айс описа, че това му пристигнало мислено, когато ФБР го разпитали. Както означи рапърът, това е било преди даже появяването на Гугъл, тъй че доста хора са били в незнание за активността на господин Ескобар.

Разбира се, Пабло е проследен в Колумбия през 93 година, където е погубен на покрив, до момента в който е преследван от управляващите. Той е построил голяма противозаконна империя, само че с цената на доста трупове и кръвопролития до момента в който популяризира противозаконни опиати по целия свят. Изглежда, че Айс не е бил наясно с нищо от това - евентуално за положително.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР