Наскоро бе развенчана поредната мистерия, свързана с покойната принцеса Даяна

...
Наскоро бе развенчана поредната мистерия, свързана с покойната принцеса Даяна
Коментари Харесай

Даяна хвърлила принц Чарлз в шок още през 1985 г. с…

Наскоро бе развенчана следващата тайнственост, обвързвана с починалата принцеса Даяна и някогашния й брачен партньор – принц Чарлз, понастоящем крал Чарлз III.

Оказва се, че с едно от дейностите си през декември 1985 година, тя напряко е съумяла да го ужаси. Случката се разкрива в известен сериал, завъртял се напоследък, който отразява живота на роялите.

Истината е, че Лейди Ди възнамерявала изненада за обичания си, само че в последна сметка сътворила голям призрачен сън, който освен я преследвал години наред, а напряко я позорил. На всичкото от горната страна развалил другарството й с Чарлз и даже го ужасил.

Всеизвестен факт е, че още от дребна, Даяна мечтаела да стане балерина и да посети кралския спектакъл. 
Мечтите й обаче били неосъществими, защото била прекомерно висока. За сметка на това обожавала да танцува и го правела през целия си живот. Именно с това била обвързвана и изненадата за Чарлз. 

В продължение на месеци тя репетирала скрито с танцьора Уейн Слип. 
Когато той и партньорката му отишли в Кралската опера на 23 декември 1985 година, Даяна изненадващо се качила на сцената, пременена в сатенена рокля, впита по тялото и изтанцувала екстравагантен танц със Слип.
Хореографът твърди, че тя го е поканила да танцуват дружно на сцената.

Излизането на Даяна на сцената предиздвикало публиката да изреве от екстаз. Единственият ужасяващ от гледката бил Чарлз. Това й действие напряко го шокирало. Същата вечер двамата съпрузи си спретнали нечовечен скандал, а Даяна била укорена, че застанала в центъра на прожекторите и вниманието. 

Десетилетие след случката пресата раздухала случая и даже разгласила фотоси от танца на Даяна. 
Тя предположила, че Слип бил този, който е популяризирал фотосите, само че се оказало, че в дъното на това стои фотографът на театъра, който снимал цялото осъществяване на хореографа и принцесата.
Източник: jenata.blitz.bg









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР