Наско Сираков поведе синьо шествие по повод 106-годишнината от основаването

...
Наско Сираков поведе синьо шествие по повод 106-годишнината от основаването
Коментари Харесай

Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на Левски

Наско Сираков поведе " синьо " шествие във връзка 106-годишнината от основаването на футболен клуб Левски. Легендата на " сините ", за който се чака да придобие акциите на ПФК Левски другата седмица, застана отпред на похода дружно с друга легенда - Кирил Ивков, от паметника на Апостола до могилката пред 22-о учебно заведение, където клубът е учреден на 24 май 2014 година.

Ивков и някогашният нападател Георги Цветков сервираха венец пред паметника на Васил Левски, преди да започва шествието, в което се включиха още изпълнителният шеф на клуба Павел Колев, ветерани и последователи. Сред присъстващите бе и някогашният притежател на Левски Тодор Батков.

" Честитя на всички българи този ярък празник - Деня на славянската книжовност, култура и просвета. Честитя и на всички левскари 106-годишнината на клуба. Легитимиран към от цялата синя общественост, само че не съм легитимиран писмено и юридически. Когато акциите са в мен, ще свикам конференция и ще дава отговор на всички въпроси ", сбит бе Сираков пред кореспонденти.

" Решението със Сираков е доста положително. Той е най-успешният състезателен началник. Дайте да се обединим към него и с общи старания да продължим напред. Левски е метод на живот. Поклон пред всички, които дават средства. Трябва да продължим по този метод, да се преодолее тази рецесия. Вярвам, че акциите ще бъдат трансферирани на Наско Сираков. Трябва да се направи сериозна организационна промяна ", разяснява Батков пред кореспонденти пред паметника на Васил Левски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР