Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен

...
Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен
Коментари Харесай

Разкритие: Левски не търси нов директор

Наско Сираков на този стадий няма алтернатива за нов изпълнителен шеф на Левски, в случай че се стигне до разлъка с сегашния човек на този пост Иво Ивков. Това довериха близки до притежателя на клуба, написа „ Тема спорт “.

Двамата са в обтегнати връзки, откакто шефът остро разкритикува обществено метода на управление на клуба от „ висшето управление “.

Възможно е Сираков да не одобри възможна оставка от изпълнителния шеф, като една от аргументите е, че на този стадий не вижда задоволително квалифициран експерт по материята.

А съгласно хора от „ Герена “ притежателят въобще не е търсил нов човек за поста, защото е получил индикации, че Станимир Стоилов няма да одобри по никакъв начин добре сходен процес на събитията и може да сложи и своето бъдеще на „ Герена “ под въпрос.

Самият Иво Ивков сега под пара оформя документите по втория пакет документи за отбрана на лиценза на Левски. Първата част, която касае единствено финансовите каузи в клуба, бе изпратена към канцелариите на УЕФА преди домакинския мач с Лудогорец в края на февруари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР