Насилникът на Атанас Гитев от село Бачково е генератор на

...
Насилникът на Атанас Гитев от село Бачково е генератор на
Коментари Харесай

Кметът на Бачково за побойника на Атанас: Проблемен тип е, генератор на скандали

Насилникът на Атанас Гитев от село Бачково е „ генератор на кавги ”. Това съобщи пред TrafficNews, кметът на обитаемото място Христо Калчев. Побойникът Димитър Белев по думите му е проблематичен вид. Неведнъж се е случвало да се основават разнообразни конфликтни обстановки в селото с негово присъединяване.
Прочетете още
Кметът Христо Калчев съобщи, че неведнъж се е опитвал да окаже помощ на Атанас Гитев, защото е бил осведомен със протичащото се, само че Гитев е отказвал, най-вероятно от боязън.

„ Още преди година му бях намерил работа, с цел да може да се отърве от Белев, само че самият Атанас не искаше, тъй като съгласно мен е бил застрашен. Говорихме с него даже да си пусне предупреждение и беше решен, само че след това се отхвърли ”, разяснява Калчев.

Често кметът на селото е виждал Гитев насинен и го е питал какво се случва, само че Атанас всякога обяснявал, че е паднал.

„ След последния случай към този момент нямаше по какъв начин да не се подхващат ограничения, защото нещата загрубяха. И различен път полицията е реагирала, само че даже и пред тях той отхвърляше да е бил обичай и споделяше, че е паднал. В подобен случай полицията няма по какъв начин принудително да го изкара от там ”, разяснява той.

Относно насилника Димитър Белев, Калчев описа, че постоянно правил проблеми.

„ Общо взето е прочут в селото с сходни прояви. Проблемен вид е и доста постоянно е генератор на кавги. Чува се, че си пада бандит и това не е казус ”, разяснява още той.

Жители на селото описаха, че съгласно тях Белев към момента живее в тези времена, в които „ мутренските похвати ” бяха на респект. Коментират още, че е извънредно време сходно държание да спре да се толерира и да остава безнаказано.

„ Прави проблеми за паркоместа, които мисли, че има, а не е по този начин. Заплашва и се прави на началник на доста хора ”, споделят още те.

Припомняме, че с медията ни се свързаха близки на Атанас Гитев, които настояват, че е бил подложен на систематичен тормоз от своя шеф в продължение на три години. Насилието е както психическо, по този начин и физическо.Преди три години младият мъж е почнал работа в комплекс „ Мегдана ” в Бачково. От тогава той редовно е бил измъчван, пребиван и унизен от наемателя на комплекса Димитър Белев. Гитев няколко пъти е изявявал желанието да напусне работа, само че при всеки опит е бил заплашван от него даже и със гибел, настояват близки на момчето.

За финален път е било упражнено принуждение над Гитев преди няколко дни, когато негови другари схващат и му оказват помощ. Атанас е бил целият в синини и отоци по тялото, уплашен и без заслон, защото шефът му се бил настанил в дома му.

Повече по случая прочетете тук:

Приятелите на Атанас описват, че сега положението на ръката на Атанас е доста съществено, като може да се наложи даже и интервенция. Наско обаче има неплатени здравни осигуровки и един престой в болничното заведение, последван от интервенция и следоперативни грижи, ще е непостижимо безценен за него. Желаещите да оказват помощ на момчето, могат да го създадат като се свържат или с кмета на селото, или с Ваня Гагова и Маргарита Гутева, която се намира в пенсионерския клуб в селото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР