Насилен пропалестински протести в Бейрут Следвайте на живо: Близкият изток

...
Насилен пропалестински протести в Бейрут Следвайте на живо: Близкият изток
Коментари Харесай

Израел-Хамас Война: Протестиращите излизат, за да проявят подкрепа за Газа-и почти универсално обвиняват Израел за болничен взрив, а САЩ за това, че го подкрепят

Насилен пропалестински митинги в Бейрут

Следвайте онлайн: Близкият изток влиза в рисковия миг на рисковия миг '

Войнствената шиитска група Хизбула беше призовала за ден " невиждан яд " след бомбардировката на болничното заведение.

лицето му, покрито от кафие - арабски шал - Wissam сподели за казано на кафие - арабски шал - Wissam сподели пред Аз той щеше да поддържа хората от Газа и да накара света да разбере какво се случва там.

Изображение: Протестиращите в Ливанската столица Бейрут

" Заради кланетата, осъществени от враговете ционистки с цялостната поддръжка От Съединените щати демонстрациите могат да ескалират заради кланетата, осъществени от Израел, последният от които е бомбардировките на деца и дами в болничното заведение в Маамадани.

„ Подкрепата на Америка за Израел е ясна след нас Президентът Джо Байдън одобри израелския сюжет, че Хамас е този, който бомбардира болничното заведение. "

и това е рефрен, който е съвсем повсеместен в арабския и ислямския свят.

Има съществува. Неверие на Израелските пояснения - Никой не приема касапницата в болничното заведение, беше нещо друго, с изключение на въздушен удар на IDF.

Изображение: Протестиращите са ориентирани към американското посолство в Ливан изображение: Хората се сблъскват със силите за сигурност наоколо до посолството на Съединени американски щати

Прочетете повече:
Брой разселени в Газа доближава нов висок
Какво знаем за гърмежа на болничното заведение в Газа
Какво е двустранното решение?

и по-дълго бомбардирането на Газа продължава, толкоз по -голям е шансът за тази гневна реакция да ескалира в нещо доста по -лошо.

В йорданската столица Аман хората се оказаха в своите хиляди, с цел да поддържат палестинската идея и да изтърван гнева си в Израел и Америка.

Протестите в Египет бяха също толкоз гласни, хората, които маршируват, приканват света да отвори очите си за това, което настояват Този спор от разпространяването, само че Америка в този район не се преглежда като почтен брокер.

Вместо това неговата непоколебима взаимност с Израел може да утежни тази рецесия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР