Нашите войници нямат достатъчно бронежилетки. А майките изпращат синовете си

...
Нашите войници нямат достатъчно бронежилетки. А майките изпращат синовете си
Коментари Харесай

Антон Киссе: Има разочарование в делегацията на Кулеба след срещите в София |

Нашите бойци нямат задоволително бронежилетки. А майките изпращат синовете си и желаят да им дадем, с цел да отидат на фронта. Определено има отчаяние в нашата делегация след срещите в България. 

Това съобщи Антон Киссе - ръководител на Асоциацията на българите в Украйна и член на делегацията на външния министър Дмитро Кулеба у нас, по Нова тв. Той е участвал на всички публични срещи на Кулеба в София. И посочи, че на такива срещи не се взимат съответни решения, а се дефинират съществени цели и задания. Премиерът Петков сподели, че има политически сили, които могат да основат проблеми в България. Когато експертните групи се договорят, тогава ще бъде ясно всичко, разяснява Киссе за възможната военна помощ от нашата страна за Украйна. 

Вчера имах диалози с представители на Народното събрание, персонални срещи. Украйна не може да отговори на изискванията, които Русия слага. Нито един ръководещ водач в света няма да направи крачка, с която да остане в историята като отдал от територията на страната, описа Киссе. Социалисти и други представители споделят - " нашите гласоподаватели имат спорни отзиви, разбираш, ти си народен представител, те няма да ни поддържат ". Заради гласоподавателите - нееднородно е настроението измежду хората, по тази причина не могат да ни поддържат, по този начин изясняват, добави ръководителят на Асоциацията на българите в Украйна. 

Аз съм политик, не се наскърбявам, само че не съм удовлетворен - когато убиват хора, няма причини. Трябва ни всичко, оръжие, само че аз организирах самостоятелни срещи, да открием сърцата си, по тази причина приказвах за бронежилетки и каски, изясни той.  

Безусловно в нашата делегация има отчаяние, безапелационен бе Антон Киссе. И изрази огромна признателност на българите, които одобряват украински бежанци, макар че знае какъв брой тежко се живее в България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР