Нашите музиканти носят бронежилетки вместо смокинги. Те пеят на ранените

...
Нашите музиканти носят бронежилетки вместо смокинги. Те пеят на ранените
Коментари Харесай

Зеленски на Грами: „Обратното на музиката е тишината на разрушените градове

„ Нашите музиканти носят бронежилетки вместо смокинги. Те пеят на ранените в лечебните заведения, даже на тези, които не ги чуват. Но музиката ще пробие войната. "

Това мощно обръщение насочи украинският президент Володимир Зеленски на премиите " Грами ". Обръщението му беше авансово записано и пуснати на церемонията в Лас Вегас пред очите на Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Били Айлиш и още доста звезди на американската музика. Зеленски прикани музикантите да „ запълнят мълчанието “, оставено от съветските бомби, „ с вашата музика “.

„ Какво е противоположното на музиката?... Тишината на разрушените градове и убитите хора. Подкрепете ни по всевъзможен метод, само че не с мълчанието си. Изпълнете тишината с музика “, прикани президентът.

Символично, обръщението му беше пуснато преди осъществяването на Джон Леджънд с песента Free. Докато той пееше, на видеостената зад него вървяха фотоси от войната в Украйна, което беше доста впечатляващо.

На сцената на церемонията за Грами излязоха украинските музиканти Мика Нютон и Сузана Иглидан. Люба Якимчук извърши стихотворение, въодушевено от войната в Украйна. Наскоро Акимчук избяха от родината си, след началото на съветската инвазия там.

От началото на спора през февруари доста украински музиканти, продуценти и диджеи се причислиха в разнообразни начинания против военните дейности на Русия в Украйна. Много звезди събраха средства за украинските жители и за бежанците от страната.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР