Нашето предложение беше да се дадат по 100 лева на

...
Нашето предложение беше да се дадат по 100 лева на
Коментари Харесай

БСП за великденските добавки за пенсионерите: Половинчато и несправедливо решение

Нашето предложение беше да се дадат по 100 лв. на пенсионерите до прага на беднотия от 526 лева и по 50 лв. на всички останали. Смятаме, че възрастните хора имат потребност от поддръжка по време на светлите християнски празници. Те са несправделиво ощетени от неточности в пенсионната система и би трябвало да се употребява всяка опция, с цел да бъдат подкрепени или обезщетени. Това съобщи на брифинг в Народното събрание ръководителят на.

По думите ѝ великденските добавки, които одобри през днешния ден Народното събрание да отпусне за възрастните хора, са „ половинчато и незаслужено решение “.

Тя разясни, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ са приели на половина предлагането на социалистите, което съгласно нея е неточност, с която се ощетяват близо 1,5 млн. пенсионери у нас.

Когато участвахме в ръководството с „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, за първи път в най-голяма рецесия и на прага на война се одобри да се дадат великденски добавки от 70 лв. за всички пенсионери. За нас политиката за повишението на приходите на възрастните хора е трайна и поредна, сподели Нинова и акцентира, че от не вършат предизборни заигравки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР