Нашето 11-о отличие за най-добър работодател е като признание за

...
Нашето 11-о отличие за най-добър работодател е като признание за
Коментари Харесай

Поставяне на възнаграждението, ученето и развитието и благосъстоянието в сърцето на бизнеса

Нашето 11-о отличие за най-хубав шеф е като самопризнание за позитивното и подкрепящо работно място, което създадохме, и демонстрира нашия непрекъснат ангажимент да продължим да подобряваме живота на нашите чиновници, година след година. Ние имаме вяра в просвета, в която хората ни се усещат удобно да бъдат себе си и, което е значимо, не би трябвало да избират сред персоналния си живот и кариерата си.

Горди сме да споделим какво имат някои от нашите чиновници с цел да кажат по какъв начин JTI UK ги е подкрепил, до момента в който построяват и развиват кариерата си. Андрю работи в JTI UK повече от 20 години и той и неговият сътрудник неотдавна осиновиха две млади девойки. Осиновяването може да бъде отнемащ време и стресиращ развой, само че нашата великодушна политика за фамилни отпуски означаваше, че Андрю имаше време и пространство да помогне на дъщерите си да се приспособяват към новия им живот.

В JTI всички родители – без значение от пол, полова ориентировка или дали стават родители посредством осиновяване, сурогатно майчинство и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР