Нашата заявка за тези избори е първи, обединени, рояк на

...
Нашата заявка за тези избори е първи, обединени, рояк на
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Няма задкулисие в коалицията, целта е изборна победа и управление

" Нашата поръчка за тези избори е първи, обединени, рой на смяната. Виждаме превъзмогване на апатията от предходните избори. С нашата предизборна коалиция желаеме да бъдем първа политическа мощ. Тази акция ще бъде жужаща от позитивна сила и има действителен късмет да бъдем първи и да образуваме ръководство ", съобщи Венеция Нецова-Ангова от " Продължаваме промяната " пред.

От обединението ПП-ДБ имат вяра, че ще съумеят да вкарат над 120 народни представители в идващия парламент. По думите на Ангова хората са самодейни и стимулирани, тъй като политиците от ПП-ДБ се стремят да създадат значимите промени. " Търсим тези дела, с цел да ги вплетем в смислена акция и смислени действия. Оперативно изисква малко повече съгласуваност. Тези, които пробват да дърпат чергата, по натурален път отпадат от нашето обединяване. При реденето на листите няма различия. Ако се фокусираме единствено в едно нещо, по какъв начин ще създадем огромната смяна? Това не значи, че не почитаме идеята на Александър Дунчев. На този стадий не го включваме в листите, оставяме го да преодолее прочувствения дисбаланс ", сподели още Ангова.

Тя акцентира, че в обединението им няма задкулисие, всичко се случва транспарантно и взимат решения с техните групови органи.  " Пътищата за реализиране на смяната са доста и най-различни. Не е изненада, че взехме решение да се явим в коалиция на изборите ", означи тя.
По думите на Ангова парламентарната република работи, само че казусът е фрагментацията на Народното събрание.  " Когато стартираме да се сплотяваме по стратегия и морал, тогава можем да достигнем тази повратна точка, за която се борим ", уточни още тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР