Нашата цел е да има парламентарно управление, не може да

...
Нашата цел е да има парламентарно управление, не може да
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Нашата цел е да има парламентарно управление

Нашата цел е да има парламентарно ръководство, не може да сме в цикъл от служебни държавни управления. Това сподели Стоян Михалев, лидер на листата на " деморатична българия " в Плевен.

А в случай че влезем в цикъл от избори, това ще е извънредно мъчно. Ако ще вършим цикъл от служебни държавни управления на президент, който през вчерашния ден на националния ни празник, като клекна, зад него щракна госпожа Митрофанова. Това беше подигравка с българската история, с българската памет на всички тези патриоти и горди българи, които са създали Съединението “, разяснява Михалев.

По думите му предварителни избори не са вид, тъй като служебно държавно управление може да вкара мораториум за експорт на оръжие.

По думите му парламентаризмът страда сега.

„ Борисов не зачита парламентаризма. За следващ път той ще бъде лидер на листа и след това ще се откаже няма да бъде в идващия парламент. Това не е ли изборна машинация. Той не зачита Народното събрание, той не схваща смисъла от парламентарната народна власт. Какво можем да вършим с подобен човек? Какъв парламентаризъм, по какъв начин да се случи? “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР