Нашата сила е в това, че не говорим какво трябва

...
Нашата сила е в това, че не говорим какво трябва
Коментари Харесай

Дани Каназирева за екипа си: Другите говорят, ние го...

Нашата мощ е в това, че не приказваме какво би трябвало да се направи, а го вършим. Доказваме го и с листата с претенденти за общински съветници, която предлагаме за локалните избори. С тези думи претендентът за кмет от „ Съюз за Пловдив “ Дани Кана​зирева показа своя екип за работа в бъдещия Общински съвет.

„ Листата ни е формирана от способени и уважаеми хора с специалност, обучение и предпочитание да работят за града. С безспорна сигурност мога да заявя, че няма по-подготвена група от нашата. Докато другите единствено обещаваха да отворят листите си за младите и образовани хора от гражданската квота, ние в действителност залагаме на експертизата и силата на надарените млади пловдивчани “, сподели Каназирева. Тя акцентира, че множеството от претендентите за съветници нямат партийна принадлежност и не са спуснати от всякакви централи, с цел да извършват партийни повели.

„ Това са хора, които обичат града си, и съм уверена, че те ще бъдат най-активни в работата на Общинския съвет, ще внасят оферти и ще взимат решения в интерес на града “, съобщи претендентът за кмет на Пловдив.

В екипа на Дани Каназирева има адвокати, финансисти, представители на културата, архитекти, в това число с опит в опазването на монументи на културата.

В листата са актуалните съветници инж. Владимир Кисьов, юристът Евелин Парасков, който е и претендент за кмет на регион „ Южен “, и претендентът за кмет на „ Тракия “ Гергана Стоянова. В конкуренция за Общинския съвет се включва и Веселин Козарев - магистър по корпоративно ръководство и бизнес администрация и претендент за кмет на регион „ Северен “.

За локалния парламент ще се състезават претендентите за районни кметове арх. Димитър Джугаланов (Централен) и Николай Киров (Източен). Арх. Джугаланов ще бъде потребен в ръководството на Пловдив освен като проектант, само че и като специалист по паметниците на културата. Юристът Николай Киров е работил в полицията и има опит в опазването на публичния ред.

Екипа на „ Съюз за Пловдив “ попълнят авторитетните пловдивчани Владимир Темелков - управител на една от най-големите IT компании в Пловдив, и актрисата в Драматичен спектакъл Ивана Папазова, два пъти притежател на премия „ Пловдив “ и притежател на „ Аскеер “.

В листата на „ Съюз за Пловдив взе участие ландшафтният проектант Станимир Шаламанов, прочут като извънредно добър експерт по зелената система и един от създателите на Общия организационен проект на Пловдив.

Спортната колегия е показана от Евгений Команов, треньор по киокушинкай. Той е татко на огромните първенци Александър и Иван Команови.

В екипа се включи Петър Кузмов, продуцент, експерт по мултимедия и притежател на най-голямата обществена група в Пловдив - „ Забелязано в Пловдив “.

„ Преди две години с него започнахме самодейност за обществено лъчение на сесиите на Общинския съвет. За страдание тя не беше подкрепена от болшинството. Считам, че такива дейни жители би трябвало да вземат участие директно във взимането на решенията, тъй като те ще бъдат поръчител на гласност и бистрота в един от най-важните органи на локалното самоуправление, а точно - Общинския съвет “, смята Каназирева.

В листата на „ Съюз за Пловдив “ е и Слави Панайотов, един от известните блогъри, който пази редица публични дела.

„ Вихра Ерамян няма да бъде в листата, само че това не значи, че тя не е от екипа на „ Съюз за Пловдив “. Наскоро тя стана шеф на ЕГ „ Иван Вазов “ и натоварването <210> е доста огромно. На мнението на Вихра Ерамян ще разчитаме най-вече по тематиките за образованието, защото тя е неоспорим специалист “, изясни Дани Каназирева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР