Нашата певица е рамо до рамо до световноизвестните изпълинтели Еминем,

...
Нашата певица е рамо до рамо до световноизвестните изпълинтели Еминем,
Коментари Харесай

Тази фолкпевица се шири в палат като на диктатора Чаушеску

Нашата певица е един до друг до световноизвестните изпълинтели Еминем, Дъ Уикенд и Ед Шийрън

Фолк певицата Галена неотдавна стана най-слушаният и гледан български реализатор в YouTube за последната година. Класацията включва всички страни, които са членски на Европейски Съюз, и афишира най-предпомчитаните актьори в мрежата за последните 12 месеца.

Нашата певица е един до друг до световноизвестните изпълинтели Еминем, Дъ Уикенд и Ед Шийрън. Тя оглави и друга ранглиста – новият й шлагер с Азис „ По, по, по “ мина 6 милиона гледания единствено за 15 дни.

Като същинска звезда, Галена от предходната година е новодомка в необятен дворец в региона на кв. „ Картала “ във Велико Търново. В непосредственост се намира ритуалният парцел на Бялото приятелство на Петър Дънов. Домът й ситуиран върху парцел от 5,5 дка и се строеше няколко години. Къщата е близо 1900 кв. метра, а останалите 4 дка са засадени с дървета и шубраци, писа  " Галерия ".

Зад нея има стилно барбекю, а начело е изработен басейн с джакузи и зона за деца.

Същата разполага с десетина спални. През централния вход се влиза в голямо антре, откъдето се извиват дългообразно две стълбища до втория етаж, които припомнят интериора на паметния замък на Чаушеску в Букурещ. В къщата има частен фитнес и няколко големи дрешника, в които са подбрани многочислените тоалети на известната певица. Както и неповторимите й обувки, които са най-голямата й уязвимост, а тя самата не знае точната им численост. Палатът е обзаведен с доста усет и жанр.

„ Къщата е в действителност огромна, само че в нея живеят родителите и братът на Галин със фамилията си. Басейн също има, само че не мога да кажа, че е голям. Не си падам по грандомански неща, които са сложни за поддръжка и се трансформират в негоден фон “, признава Галена в изявление.

С половинката си Галин са дружно от 16 години, само че нямат никакво желание да минават под венчило. Не считат, че е належащо, а и са уверени, че подписът нищо няма да промени.

„ За по-сигурно доказателство за нашата обич от две прелестни, щастливи деца аз не се сещам. В бяла рокля съм се виждала в моя балада, и ми се струваше малко наивно да правиш женитба поради нея. По-важното е, че Галин е прелестен човек, страховит татко, напълно предан на фамилията си. Смея да настоявам, че съм същинска щастливка, имаме мощна връзка между тях, стигнали сме до стадий на цялостна естетика и съгласие, поддържаме се безусловно и се радваме на живота и децата си “, изяснява певицата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР