Нашата партия има социална програма от години. Във Велико Търново

...
Нашата партия има социална програма от години. Във Велико Търново
Коментари Харесай

Ирена Стасинопулу: БСП ще отвоюва Велико Търново от задкулисието на модела „ГЕРБ”

" Нашата партия има обществена стратегия от години. Във Велико Търново е най-старата организация на Българска социалистическа партия. Независимо, че последните години сме в съпротива - ние сме фактор. Нашите общински съветници през последните мандати на ГЕРБ постоянно са били единствената ярка опция и са предложили доста неща освен в обществената политика, само че и по всички тематики. " Това съобщи претендентът за кмет на „ БСП за България ” във Велико Търново Ирена Стасинопулу.
Тя прикани кмета Панов да спре с оправданията за последните 3 години, тъй като, по думите ѝ, проблемите на Велико Търново са доста отпреди това. " Трафикът, обвързван с директното прекосяване в града, е доста огромен и претрупан поради неприятния трафик вътре в града. Великотърновци, с цел да могат да се придвижват вътре в града, излизат по ул. Магистрална, с цел да се включат в по-добре направения път там. Това способства за още по-големия трафик. Проблемът е вътре в града и той е изключително огромен поради двете кръгови, които се построяват. Факт е тяхното неприятно осъществяване. И в случай че попитате - аз не съм чула и един човек да каже, че е удовлетворен. Основният миг тук е да се направи проверка и надзор на компаниите, на които са предоставени публичните поръчки за тези кръстовища ", добави претендентът за кмет на Българска социалистическа партия.
" Градът има потребност от нова транспортна скица. Нашата партия има такава заложена в програмата си. Има потребност и от нов график на публичния превоз. Наистина няма съгласуваност сред кварталите, тъй като в този момент е належащо хората да си купят 2 обособени карти. Няма никаква рационализация на превоза. Половината спирки в града изобщо не съществуват, макар че са дадени на концесия. Но не се следи какво се случва с осъществяването на контракта. Много от проблемите с превоза са решими на локално равнище. Транспортът и трафикът са свързани с казуса с паркирането. Защото неналичието на паркоместа в града е извънредно тежък проблем ", разяснява Стасинопулу за част от проблемите на града.
Относно остарялото военно учебно заведение, тя изясни, че в този съответен случай от Българска социалистическа партия са срещу публично-частното партньорство. " Защото по този начин ще се стигне до ликвидация. Това е централната градска част и там би могло да се направи един превъзходен градски център, който да се построи в няколко стадия и с място за паркиране, зелени площи и конферентни зали ", добави Стасинопулу.
" Велико Търново е в действителност емблемата на България за пред хората и има потребност от средства тъкмо в тази посока - да се развива и опазва културно-историческото завещание. Тук ролята на локалната власт е да откри консенсус с централната власт и законодателни начинания, с цел да може да се откри салдото. Гласувайте с номер 1 в бюлетината за " Българска социалистическа партия за България ", тъй като ние можем да проведем едно отговорно и честно ръководство за по-добър живот във Велико Търново ", сподели в умозаключение Ирена Стасинопулу.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР