Нашата парламентарна група ще предложи парламентът много сериозно да се

...
Нашата парламентарна група ще предложи парламентът много сериозно да се
Коментари Харесай

ГЕРБ внася в парламента искане за отнемане на дерогацията на „ЛУКойл“

„ Нашата парламентарна група ще предложи Народното събрание доста съществено да се занимае с „ Лукойл “. Смятаме идната седмица да внесем план на решение за лишаване на дерогацията на „ Лукойл “. Това разгласи в Русе председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. След като решението стане факт, държавното управление ще бъде задължено да направи това в едноседмичен период.

„ Считаме, че би трябвало да въведем най-либералния режим за предпазване на горива и страната да си назначи така наречен „ необикновен представител “. Това, че държавното управление не може да взема смели решения, не следва да се написа на сметката на всички, които го поддържат, тъй като нашата парламентарна група знае по какъв начин се ръководи и в рецесия “, сподели още Десислава Атанасова.

Парламентът се произнесе напълно неотдавна по този въпрос. В края на септември той реши дерогацията да продължи до октомври 2024 година Първоначалното предложение също бе дерогацията да се приключи незабавно, само че министърът на стопанската система Богдан Богданов предизвести, че това ще докара до скок на горивата и до недостиг./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР