Нашата кампания е позитивна от самото й начало. Показахме резултатите

...
Нашата кампания е позитивна от самото й начало. Показахме резултатите
Коментари Харесай

Мария Габриел към жители на Димитровград: Гласувайте за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината, за да пребъде силна България в обединена Европа

Нашата акция е положителна от самото й начало. Показахме резултатите от нашата работа през годините, само че в това време не бяхме нападателни като политическите си съперници. Получихме доста хрумвания от хората и начертахме нови цели, към които ще се стремим в бъдеще. Така заключи миналата предизборна акция лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейския избор Мария Габриел. В Димитровград тя участва на представянето на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, което се организира в зала „ Младост “.

„ Гордея се да повеждам най-силния екип от претенденти за евродепутати. Всеки един от тях е потвърдил се експерт, родолюбец, който може да пази националния интерес “, безапелационна бе Мария Габриел. По думите й същинското благосъстояние на България са младежите, традициите и духовността, която ни е запазила непреклонен народ през вековете. „ Гласувайте за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината, с цел да пребъде мощна България в обединена Европа “, прикани присъстващите лидерът на листата.



„ В нашата листа са най-големите експерти. В Димитровград е елементарно да приказваш за Европа, тук тя е на всеки ъгъл и то посредством най-много на кмета Иво Димов. С сътрудниците желаеме да продължим започнатото – младите да остават в България, бизнесът да има повече благоприятни условия, градовете да процъфтяват “, изясни на собствен ред Ева Майдел.

„ Европа би трябвало да стане още по-силна и обединена. Тези избори са тест за нашата демократична просвета. Само ГЕРБ и Съюз на демократичните сили могат да спрат дефинитивно мръсната офанзива на Българска социалистическа партия против държавното управление. Голямо зло ще се стовари върху България, в случай че Българска социалистическа партия пристигна на власт. Всеки път, когато тази партия потегля към властта – непроменяемо следва финансова и морална злополука. Имаме опит с това както преди, по този начин и след идването на демокрацията. Цялата предизборна акция на жадната за власт Нинова и „ офшорничката “ Йончева бе ориентирана против Европейски Съюз, а какво направи ГЕРБ – допреди дни бъдещият ръководител на Европейска комисия бе в България и уточни кои са същинските десни сили у нас – ГЕРБ и Съюз на демократичните сили “, акцентира Александър Йорданов.

„ Европейската взаимност е към нас с новите пътища, пречиствателните станции, обществените стратегии. Ако желаеме още по-модерни градове, качествени храни, да влезем в Шенген, да имаме високи приходи и пенсии – за България би трябвало да работи мощен тим, отпред с опитни евродепутати, потвърдил се комисар като Мария Габриел, сполучливо държавно управление като това на Бойко Борисов, мощни кметове като Иво Димов. За мощна и просперираща България – гласувайте с номер 12 в бюлетината “, бяха думите на Емил Радев.

„ Нашите представители в Екологичен потенциал ще пазят националния интерес и съм сигурен в това, тъй като са го доказавали, посочили са своите качества и национализъм. Показвали са, че могат да работят в екип – а тъкмо това стои в основата на всеки триумф. Като кмет съм го схванал чрез работата си с изпълнителната власт. За мощна и обединена Европа и за достойното място на Бъглария в нея - гласувйте за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май “, обърна се към своите съграждани кметът на Димитровград Иво Димов.

„ Да се активизираме и на 26 май да реализираме сериозна победа над партията, която никой не обича – Българска социалистическа партия. Нека да подкрепим най-хубавата листа с най-хубавия лидер - многоуважавания европейски комсар Мария Габриел “, сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР