Нашата индустрия продължава да се развива и иновира, като ние

...
Нашата индустрия продължава да се развива и иновира, като ние
Коментари Харесай

Владимир Цолов: Предоставяме най-добрите решения в сигурността и охраната

Нашата промишленост продължава да се развива и иновира, като ние се стремим да предоставяме най-хубавите решения и услуги на нашите клиенти. Сигурността и защитата ще продължат да бъдат от значително значение за обществото, изключително поради актуалните провокации и закани. Това предприемачът Владимир Цолов в изявление за активността на своята компания за социална сигурност „ Стронг-ЕС “, както и за своята бизнес активност и активността си като специалист в региона на сигурността и защитата.

Здравейте, господин Цолов. Благодарим ви, че ни дадохте опцията да проведем това изявление. Нека стартираме, като споделите повече за вашите начало и обучение.

Добър ден и благодаря ви, че ме поканихте. Роден съм в София през 1970 година и приключих висше икономическо обучение. След това се причислих към Академията на Министерство на вътрешните работи, където моето образование и ангажимент към обществото ме научиха на доста скъпи уроци. Прекарах 10 години като офицер от Министерство на вътрешните работи, работейки за откриване и попречване на разнообразни типове закононарушения и съм горделив с премията „ Полицай на годината “, която получих.

След това влязохте в предприемаческия свят. Каква беше вашата мотивация да създадете лична компания?

Създаването на „ Стронг-ЕС “ през 1992 година беше органично продължение на моите старания в областта на сигурността и защитата. Разбирах нуждата от по-ефективни и професионални услуги в тази област и взех решение да основа компания, която да ги дава. Оттогава нататък, гордея се с обстоятелството, че хиляди хора по цялата страна могат да се усещат сигурни с помощта на нашите услуги.

Вашата компания „ Стронг-ЕС “ съумява да пораства и развива своите действия. Можете ли да ни разкажете повече за разширението на бизнеса ви?

С времето, „ Стронг-ЕС “ разшири сферата на активност и сътвори голям брой дъщерни компании в разнообразни браншове на бизнеса. Освен главната ни активност в региона на частната сигурност, станахме притежатели на няколко имотни компании, предлагащи строителни и управнически услуги за недвижими парцели. Също по този начин инвестирахме в туризма, в това число хотели и курорти.

Създадохте също и няколко дъщерни компании на „ Стронг-ЕС “. Можете ли да споделите повече информация за тях и техните действия?

Разбира се, на драго сърце. „ Стронг-ЕС Груп “ се занимава с социална сигурност и дава персонални охранители. „ Стронг-ЕС Охрана “ дава услуги за защита на парцели и събития и сме горди да работим с клиенти от разнообразни промишлености. „ Стронг-ЕС Транспорт “ подсигурява сигурността на превоз на артикули и хора.

Сигурността и защитата играят сериозна роля в публичния живот. Какви са вашите предвиждания за бъдещето на тази промишленост?

Вярвам, че сигурността и защитата ще продължат да бъдат от значително значение за обществото, изключително поради актуалните провокации и закани. Нашата промишленост продължава да се развива и иновира, като ние се стремим да предоставяме най-хубавите решения и услуги на нашите клиенти.
––––––––––––––––

Фирма „ СТРОНГ-ЕС “ EООД е записана през 2002 год. и е с народен Лиценз № 621 за осъществяване на частна охранителна активност на територията на цялата страна.

Фирма „ СТРОНГ – Европейски Съюз “ EООД е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008 и има Индивидуална Лицензия за създаване, поддържане и потребление на обособена далекосъобщителна мрежа (PMR) №120-02421. „ СТРОНГ-ЕС “ EООД предлага следните услуги:
– Физическа защита на обекти
– Сигнално охранителна техника и активност (СОТ и СОД)
– Видеонаблюдение
– Пожароизвестяване
– Централизирано видеонаблюдение
––––––––––––––––

Благодарим ви за вашето време, господин Цолов. Вашият принос към обществото и бизнес бранша е впечатляващ, и сме признателни, че можем да научим повече за вас и вашия труд.
Благодаря ви за интереса. Надявам се, че ще продължим да работим интензивно за по-сигурно и сполучливо бъдеще.

 

Източник – Подготвено от организация WebsitePR

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР