Наш читател обърна внимание на сериозен проблем – опасна шахта.

...
Наш читател обърна внимание на сериозен проблем – опасна шахта.
Коментари Харесай

Сигнал от читател: Опасна шахта за пешеходци и шофьори в бургаския к-с „Славейков“

Наш четец обърна внимание на сериозен проблем – рискова шахта . Тя се намира срещу м-н „ Кауфланд “ на бул. „ Янко Комитов “ в к-с „ Славейков “ в Бургас. Според Иван Петров – дълготраен водач , казусът не е единствено стеснение, само че и евентуална заплаха за всички участници в придвижването.

Като четец и жител, той прикани към незабавни дейности за премахване на казуса. По думите му това може да е повода за голям брой случаи на развалени гуми и джанти , както и на по-сериозни автомобилни вреди. Той предизвести, че има действителна заплаха от рухване в шахтата за пасажери и пешеходци , които може да се окажат наоколо до нея, изключително през нощта или при неприятни метеорологични условия.

Според Петров положението на шахтата съставлява сериозен риск и изисква неотложно деяние . Той уточни пред публицист на Искра.бг :

„ Призовавам Общината и способените органи да подхващат незабавни дейности за премахване на този рисков проблем. Шахтата би трябвало да бъде закрита, ремонтирана и поддържана в несъмнено положение, с цел да се предотвратят бъдещи произшествия и вреди. Нуждаем се от цялостна смяна в метода, по който се отнасяме към поддържането на инфраструктурата и сигурността на нашите пътища. “

Този сигнал не би трябвало да се подценява, а дано служи като предизвестие за водачите и пешеходците в този сектор.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР