Нас ни притесни, че в решението на Народното събрание за

...
Нас ни притесни, че в решението на Народното събрание за
Коментари Харесай

Ченчев: В решението не пише какви и колко ракети ще дадем на Украйна

Нас ни тормози, че в решението на Народното събрание за даване на ракети на Украйна не написа какви бройки ракети ще предоставяме, кои и какъв брой са оповестени за дефектни. Това е един празен чек, който се отваря от политическото управление на страната, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Политическото управление на България отваря празен чек, с цел да останем без тези зенитно-ракетни комплекси, има такава заплаха, повтори той.

„ Началникът на защитата не знае какъв брой ракети ще бъдат дадени. Това, съгласно вас, не е ли притеснително ”, запита депутатът и сподели, че това е причина неговата политическа група да реагира така (те се оповестиха срещу изпращането на ракетите и споделиха, че това е национално предателство).

Според  него има наново държание на ръководещите за един и същи проблем. „ За повторно маскирано през Народното събрание политическото управление на страната – т.нар „ некоалиция ” кара болшинство в Народното събрание да гласоподават нещо, за което самите депутати не са осведомени. Така беше и във връзка с снарядите – какъв брой на брой, кои са с отпаднала нужда, в какъв % от общото въоръжение ще бъдат дарени. Сега с ракетите въпросът е още по-сериозен, тъй като те са основни и охраняват две стратегически за България точки – АЕЦ „ Козлодуй ” и столицата ”, сподели Ченчев.

По думите му зенитно-ракетните комплекси и все още извършват по Конституция своите отговорности за защита и са изправни. Не мога да кажа броя на така наречен дефектни ракети. Вчера в зала бе изнесена друга информация – ракетите, които носят своето бойно дежурство и все още, са съвместими с НАТО, тъй като сме членове на Алианса. Сега страната ни се охранява от тях ”, добави депутатът от левицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР