Народното събрание взе решение, с което страната ни се отказва

...
Народното събрание взе решение, с което страната ни се отказва
Коментари Харесай

България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол

Народното събрание взе решение, с което страната ни се отхвърля дерогацията за импорт на съветски нефт . Депутатите през днешния ден гласоподаваха и одобриха на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на Закона за контрола по използването на ограничаващи ограничения с оглед действието на Русия, дестабилизиращи ситуацията на Украйна .

Освен това се страната ни ще е необикновен търговски представител , който ще дава отговор за контрола над „ Лукойл “ .

Законопроектът бе импортиран от Бойко Борисов, Кирил Петков, Делян Пеевски и група депутати и провокира бурни реакции измежду опозицията в Народното събрание.

Предвижда се събирането на енергийни вноски в размер на 20 лв. на мегаватчас върху преноса и преноса на природния газ от Русия. За за подаването на акцизни заявления с точните количества на съветски природен газ ще наблюдават от Агенция „ Митници “ .

Според „ Възраждане “ това предложение ще докара до увеличението с до 30% на природния газ . Те предложиха импорт на недопечен петрол освен от Русия, а от всяко една страна, да бъде облагано с налози , само че предлагането им бе отхвърлено от ръководещото болшинство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР