Народното събрание трябва да е решението на проблемите, а не

...
Народното събрание трябва да е решението на проблемите, а не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Г-н президент, направихте голяма грешка, сега ще ви се наложи да чуете г-н Борисов

Народното заседание би трябвало да е решението на проблемите, а не част от тях, от " Българска социалистическа партия за България " ще поставим старания това да се случи. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване от парламентарната естрада по време на първото съвещание на 49-ия парламент.

Нинова означи, че социалистите ще се съсредоточат върху пет задания. Като първа от тях тя открои бюджета за 2023 година

" Г-н президент, направихте огромна неточност, като отказахте предходната година да внесете бюджет за 2023 година Сега ще Ви се наложи да чуете господин Борисов, който споделя: " Или ме подкрепяте за постоянно държавно управление, или няма бюджет ". Ако няма постоянно държавно управление, остава Вашето, само че без пари ", добави лидерката на Българска социалистическа партия.

Нинова се разгласи за обществен бюджет, без риск за финансовата непоклатимост. Няма да подкрепим бюджет, който усилва налози, замразява приходи и лишава обществени придобивки, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

" Ще следим да се одобряват единствено законите, тясно свързани с Плана за възобновяване и резистентност, а не с частни ползи. Четвърти значим за нас въпрос е Шенген, пети – въпросът за войната и мира ", уточни тя и препотвърди позицията на Българска социалистическа партия за неутралитет на България във връзка с войната в Украйна и намиране на спокойно решение.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР