Народното събрание ще обсъди и приеме условия за достъп до

...
Народното събрание ще обсъди и приеме условия за достъп до
Коментари Харесай

Депутатите се връщат на работа, нищят зеления сертификат

Народното заседание ще разиска и одобри условия за достъп до постройките на Народното събрание в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура. Вносители са Александър Симидчиев и група народни представители от 10 декември 2021 година Условията за влизане или не със зелен документ в постройките на Народното събрание станаха обект на разногласия измежду депутатите още през предходната година.

Предстои народните представители да основат и Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на въведените на територията на Република България противоепидемични ограничения против COVID-19.

Изслушване на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков следва да бъде изслушан от депутатите в четвъртък. Изслушването му ще бъде по отношение на постъпилите сигнали в Министерство на вътрешните работи, предоставените инспекции и резултатите от тях, свързани с установяването на нарушавания при разкриването на преносими изборни секции за изборите за народни представители, извършени на 11 юли 2021 година, и изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители, извършени на 14 ноември 2021 година

Парламентарен и блиц надзор ще се проведат в петък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР