Народният представител Петър Куленски е номиниран единодушно за кандидат за

...
Народният представител Петър Куленски е номиниран единодушно за кандидат за
Коментари Харесай

ПП-ДБ номинира Петър Куленски за кмет на Пазарджик

Народният представител Петър Куленски е номиниран единомислещо за претендент за кмет на Пазарджик от " Продължаваме промяната ", оповестяват от общинската организация на партията след извършено общо заседание.

Куленски стимулира решението си да одобри номинацията и да се включи в предизборната конкуренция за кметското място " с потребността да бъде заменен сегашният циничен модел на ръководство на община Пазарджик ", показват още от партийната организация.

Предстои кандидатурата да бъде утвърдена от централните органи на " Продължаваме промяната ", а редом с това ще стартират диалози за необятно обединяване и поддръжка от партии, обединения, локални обединения и организации. Ще бъде извършено допитване до жителите за техните проблеми, препоръки и рекомендации, които ще залегнат в предизборната стратегия.

Петър Куленски е на 37 години, роден и израснал в Пазарджик. Възпитаник е на Езиковата гимназия " Бертолт Брехт ".

Завършва " Право " в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Има и магистърска степен по " Публични финанси ". От 12 години е практикуващ правист, юрист и до неотдавна сътрудник в българо-германска адвокатска адвокатска фирма, фокусирана върху даването на цялостно правно обслужване при реализацията на задгранични вложения в България.

Народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно заседание.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР