Народният представител от ПГ "Продължаваме промяната" Христо Петров, познат като

...
Народният представител от ПГ "Продължаваме промяната" Христо Петров, познат като
Коментари Харесай

Нов скандал в парламента: Ицо Хазарта с неприличен жест към ГЕРБ-СДС

Народният представител от ПГ "Продължаваме смяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, сподели непристоен жест в пленарна зала. Това се случи по време на чуването на вицепремиера Калина Константинова по тематиката с следствието на украинските бежанци у нас, а ПГ на ГЕРБ-СДС изиска оставката ѝ.
По време на дебатите се видя по какъв начин националният представител си направи селфи със междинен пръст към парламентарната група на ГЕРБ-СДС, до момента в който те държат листове с надпис "Оставка ".
„ Недопустимо е държанието на някои народни представители през последните няколко дни – първо осъмнахме с решетки, след това станахме очевидци на всеобщо сборичкване сред „ Продължаваме промяната “ и друга парламентарна група, през днешния ден видяхме извънредно неприличен и противен жест в залата на Народното събрание. И то на 2 юни, когато се смълчахме в Деня на Ботев. Очаквам, господин ръководител, най-строги ограничения, в случай че не – уповавам се господин Минчев да ги вземе “, прикани ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
Зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов съобщи, че обстановката ще бъде прегледана, с цел да се вземе правилно решение. Той порица и листовете „ оставка “, които парламентарната група на ГЕРБ-СДС, до момента в който вицепремиерът Константинова говореше по тематиката с украинските бежанци.
Христо Петров (Ицо Хазарта) съобщи, че се извинява на хората, които се усещат оскърбени. „ Рядко взимам думата, защото времето на българския парламент е скъпо “.
Той се извини на хората, които по някакъв метод се усещат оскърбени, само че не се извинява на хората, на които го е посочил.
Атанасова още веднъж взе думата и съобщи, че не е ориентиран единствено към група депутати, а над 600 хиляди жители от човек, който зам.-председател на Комисията по обучение и член на Комисията по културата към Народно събрание.
Зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов посочи, че управлението на "Продължаваме смяната " ще вземе отношение и за казаното на Христо Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР