Народният лечител бай Димо от Димитровград е известен на мнозина

...
Народният лечител бай Димо от Димитровград е известен на мнозина
Коментари Харесай

Народният лечител бай Димо: Смесете тези 3 съставки и ще живеете 100 г. (натурална рецепта за здраве)

Народният врач бай Димо от Димитровград е прочут на мнозина с изпитаните си лечебни смеси и с тази в действителност неповторима рецепта за здраве, която държи заболяванията надалеч от организма.

Самата рецепта е доста простичка и даже елементарна на пръв взор. Състои се единствено от три съставки, които е добре да се одобряват всеки ден. Няма противопоказания, нито странични резултати.

Уникалната рецепта за здраве на лечителя бай Димо от Димитровград

Бай Димо подсигурява, че без медикаменти и химични вещества, тази единствена рецепта за здраве подсигурява на човек, че умерено може да доживее и до 100 години.

Неговата лечебна примес се прави от една четвърт лъжичка куркума, смесена с половин лъжичка същински зехтин с положително качество и щипка черен пипер. Тези съставки се объркват доста хубаво, с цел да се получи еднородна субстанция и се одобряват или независимо, или като добавка към разнообразни ястия, салати и прочие.

Бай Димо поучава, че в случай че одобряваме сместа сама по себе си, е добре да сложим в нея и малко вода – на око. Отново бъркаме и след това взимаме от нея по една дребна лъжичка два или три пъти всеки ден. Добре е това да става на съвсем празен корем, а не след ястие.

„ Черният пипер в куркумата е наложителен, тъй като когато двете съставки се смесят, лечебното деяние на куркумата става в пъти по-силно. А тя е едно от най-хубавите средства да се предпазим от заболявания и даже от рака, тъй като тя стопира всички възпалителни процеси в тялото ни “, изяснява лечителят.

Тази рецепта за здраве е употребена от доста хора и отзивите за нея са повече от чудесни. Трите вълшебни естествени съставки са целесъобразни за банкет и през зимния сезон, тъй като държат надалеч от нас всички типове вируси и грип.

Не на последно място, комбинацията сред черен пипер и куркума е чудесно средство за унищожаване на непотребните килограми и поддържане на обикновено телесно тегло.

Както знаем, укрепването на здравето зависи и от свалянето на килограми, или най-малко от поддържането на такива, естествени за височината на човек. В това отношение куркумата и черният пипер са чудесно средство за контролиране на тежестта. Това води и до удължение на живота.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР