Народните представители събраха кворум , приеха програмата си за тази

...
Народните представители събраха кворум , приеха програмата си за тази
Коментари Харесай

НС събра кворум: Радостин Василев настоя да се разгледа искането за имунитет на лидерa на ГЕРБ

Народните представители събраха кворум, одобриха програмата си за тази седмица и последва рецензия от страна на самостоятелния депутат  Радостин Василев. Той настоя да се прегледа настояването за  имунитет на лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов  и попита за какво тази точка липсва от дневния ред.

" Разглеждайки днешната стратегия и виждайки даже точка за всемирния пощенски съюз в мен пораждат два въпроса. Единият е, че в  Движение за права и свободи има предпочитание Пеевски да стартира бързо с конституционната промяна. Явно новият парламент ще доближи нови небеса в своето развиване. Къде е точката в дневния ред за имунитета на Борисов. Всички знаем, че основният прокурор е подал в Народно събрание искане за събаряне на неговия имунитет ", сподели той и прикани ръководителя на Народно събрание Росен Желязков да припознае тази точка и да я включи в дневния ред.

Депутатите стартират дебатите по Проекта на решение за преустановяване на Споразумение сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединени американски щати за  съдействие в региона на защитата, импортиран от Костадин Костадинов група народни представители.

  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР