Биткойн е готов да започне нова възходяща тенденция след период

...
Биткойн е готов да започне нова възходяща тенденция след период
Коментари Харесай

Готов ли е Биткойн за нова възходяща тенденция

Биткойн е подготвен да стартира нова възходяща наклонност след интервал на консолидация. Това най-малко счита известният крипто анализатор Уили Ву, представен от Cryptodnes. Анализаторът подчертава SOPR съотношението на Биткойн - индикатор, показващ дали монетите се продават на облага или загуба.

Според Ву актуалните данни демонстрират, че притежателите на BTC са завършили с тегленето на облаги покрай рекордни равнища, сигнализирайки за понижаване на натиска за продажба.

" Прибирането на облаги завърши, лиши два месеца. Много здравословно нулиране, на фона на финансовите потоци в мрежата, които още веднъж се повишават ", разяснява Ву.
 Снимка 661208
Източник:

В по-широк подтекст анализаторът допуска, че Биткойн се приготвя за идната фаза на своя бичи пазар. Според него криптовалутата към момента прави " извършения за загряване ".

" Консолидира се под исторически върхове, през това време сигналът за риск от дълга времева рамка е много невисок. Рискът едвам стартира да се повишава след отварянето на шлюзовете. "
 Цената на Биткойн скочи с 4600% единствено за месец - какво следва
Криптовалутата, която скочи с 4600% единствено за месец

Има ли капацитет за продължаващ напредък?

Ву допуска, че настоящата пазарна конфигурация на Биткойн наподобява на моделите, следени по време на бичите пазари от 2017 година и 2020 година През тези интервали BTC се консолидира покрай най-високите си стойности за всички времена, преди да изпита обилни възходящи придвижвания.

Ще доближи ли BTC $100 000 и по кое време?

През последната година цената на Биткойн се удвои, достигайки почти $67 000. Този [ekflr скок беше подхранван от няколко основни фактора: утвърждението на спот Биткойн ETF през януари, халвинга през април и упованието за по-ниски лихвени проценти.

Тези развития провокираха някои доста оптимистични прогнози за бъдещето на Биткойн. Кати Ууд от Ark Invest планува Биткойн да доближи $3.8 милиона до 2030 година, рисковият капиталист Чамат Палихапития предвижда, че ще доближи $1 милион до 2040-2042 година, а Fidelity плануват зашеметяващите $1 милиард до 2028-2030 година

Въпреки че тези прогнози са завладяващи, те са мощно спекулативни. По-обоснован метод допуска, че Биткойн може да доближи $100,000 до края на 2025 година, предлагайки забележителна опция за тези, които са подготвени да се оправят с неговата волатилност.
 Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка
Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка

И двата актива имат доста положително показване напоследък, само че какво следва?

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР