Народните представители от 46-ия парламент Байрам Байрам и инж. Павлин

...
Народните представители от 46-ия парламент Байрам Байрам и инж. Павлин
Коментари Харесай

Откриха паметник на балканските изселници в Турция

Народните представители от 46-ия парламент Байрам Байрам и инж. Павлин Кръстев участваха на откриването на монумент на балканските изселници в Република Турция. Тържествената гала се провежда от Община Люлебургас, област Тракия и се състоя в градския парк на града. Гости на форума бяха ръководителят на Републиканската национална партия/CHP/ Кемал Кълъчдароглу, заместник-председателят на CHP и представител на партията Фаик Озтрак, народни представители в турския меджлис, кметове на общини, ръководители на изселнически организации, представители на разнообразни политически партии в южната ни съседка.



Преди откриването представителите на Движение за права и свободи разговаряха с ръководителя на Републиканската национална партия Кемал Кълъчдароглу, като предадоха поздравите на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и управлението на партията.



Байрам Байрам и инж. Павлин Кръстев организираха работни срещи с ръководителя на Дружеството на балканските изселници в Къркларели Ерол Атеш, ръководителя на Дружеството на румелийските турци в Бабаески Фатма Йозджан и ръководителя на Балгьоч за Люлебургас, Тракия Вели Онер. Гостите от България показаха подготвеност за по-чести контакти с сдруженията и техните представители, както и предпочитание за взаимните прояви в разнообразни сфери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР