Народните представители обсъждат ветото на Румен Радев, относно договора за

...
Народните представители обсъждат ветото на Румен Радев, относно договора за
Коментари Харесай

Висок градус в парламента: Депутати скочиха на бой по време на изказване на Костадинов

Народните представители разискват ветото на Румен Радев, по отношение на контракта за предаване на бронирана техника на Украйна.

Според президента, бронираната транспортна техника с висока проходимост, която се предлага на Украйна, не е непотребна, а може да бъде употребена за защита на българската граница и за даване на помощ на жителите при бедствия и повреди, в това число в мъчно налични области.

Комисията по защита към този момент отхвърли да одобри ветото на президента още през вчерашния ден. Единствените политически обединения, които го поддържаха, бяха Българска социалистическа партия и " Възраждане ".

Договорът, с който даряваме към 100 бронетранспортьора от арсенала на Министерство на вътрешните работи, които към този момент не са нужни, беше подписан в София на 8 август и в Киев на 13 ноември. Ратификацията на документа от страна на Народното събрание се състоя на 22 ноември.



Изказване на водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов провокира експанзия в залата, ориентирана против Манол Пейков. Поведението им провокира заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова да вземе думата на Костадинов и да даде 15-минутна отмора. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР